Bilgisayar kapatıldıktan sonra PSU kapatılmalı mı?

Yaser Efe

Decapat
Daha fazla  
Bazıları kapatıyor, ben de kapatmalı mıyım?

Bende statik elektrik oluyordu. Bazen PC açılmıyordu. Bilgisayarı kapattıktan sonra PSU'yu da kapatmaya başladım. Sorunum çözüldü, onun dışında fark edeceğini sanmıyorum.

Bende statik elektrik oluyordu. Bazen PC açılmıyordu. Bilgisayarı kapattıktan sonra PSU'yu da kapatmaya başladım. Sorunum çözüldü, onun dışında fark edeceğini sanmıyorum.
Statik elektrik dediğiniz power'a bastığınızda tekte açılmaması mı? Aynı sorun bende de var ona göre kapatacağım.

Aynen prize takar takmaz acilmiyordu. 5-15 dakika bekliyordum. PSU kapatınca düzelmeye başladı. Deneyebilirsin düzelme yoksa.

Çok da gerekli bir şey olduğunu düşünmüyorum. Ben de sistemi yeni aldığım dönemde yapıyordum ama akım korumalı priz alıp onun tuşunu kapatman daha mantıklı.

Çok da gerekli bir şey olduğunu düşünmüyorum. Ben de sistemi yeni aldığım dönemde yapıyordum ama akım korumalı priz alıp onun tuşunu kapatman daha mantıklı.
Zararlı değil demi açık kalsa? Çünkü kasanın arkası çok müsait yerde değil.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…