Bilgisayar kapatılırken "Bilgisayarınızı başka biri kullanıyor" hatası

DARKNIGHTS

Hectopat
Yer
Dünya
Daha fazla  
Bilgisiyarımın Windows'u crack. Tanıdık bilgisayarcıda yaptırdım, sonra şifremi unuttum ve tekrar götürdüm ve adam kırdı, sonra 1-2 gün kulllandım, sonra bilgisayarı kapatırken "Bilgisayarınızı başka biri kullanıyor. Hala kapatmak istiyor musunuz?" diyor ve özellikleri tabiri caizse mükemmmel olduğu halde Google'de kasma ve donma yaşıyorum. Çözümü nedir? Avast Free antivirüs 300 tane gereksiz dosya buldu ve IP adresiniz açıga çıktı uyarısı verdi. Yardımınız için teşekkürler.

Son düzenleyen: Moderatör:
Ne olduğunu yazmışsın zaten. IP adresin açığa çıktı ise geçmiş olsun. Crack Windows neden kullanılır ki zaten. Kırmana gerek yok, mahalle bilgisayarcısının sende alacağı paraya OEM key alabilirdin, ya da deneme sürümü kurabilirdin. Avast önerilmez, Kaspersky ile dene bir de.

Düzgün format atıp orijinal bir oem kod ile etkinleştirip orijinal kullanın, 20TL civarı fiyatlara satılıyor.

Windows 10'da birden fazla kullanıcı oluşturulmuş ve oluşturulan kullanıcılarda oturum açılmış.

'Şifre kırmak' için yapılmış ucuz bir yöntem gibi duruyor, zararlı yazılım ihtimaline karşı Kaspersky ile tam tarama yapabilirsiniz.

Çözümü ise şu şekilde belirtilmiş:
'Başlat düğmesine tıklayınız.Ayarlar uygulamasını açın ve Hesaplar> Oturum Açma Seçenekleri'ne gidin. Gizlilik bölümüne gelene kadar altta ilerleyin ve "Bir güncelleme veya yeniden başlatma sonrasında cihazımı otomatik olarak tamamlamak için oturum açma bilgilerimi kullanma" seçeneğini etkisiz hale getiriniz. Bunu bilgisayarınızdaki HER hesap için yapın.'

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı