Bilgisayar kasası nasıl temizlenir?

AntepGarnarli

Decapat
Daha fazla  
Çok tedirgin olduğum bir konu bozarız diye çok korkuyorum soğuk fön makinesi iş görür mü?

Hocam Koçtaş’ta hava spreyi satılıyor alın en temizi hem ince ucu da var radyatör bile uzanıyor.

Çok tedirgin olduğum bir konu bozarız diye çok korkuyorum soğuk fön makinesi iş görür mü?

Dışını mı içini mi?
Dışını ise ıslak mendil ile sil geç yeter.
İçini kuru bir mendil ile veya izopropil alkol ile hafifçe silebilirsiniz.

Hocam ne kadar doğru tartışılır ama ben bilgisayarı prizden çıkarıp fanları dönmeyecek şekilde sabitleyip soğuk fön makinesi tutuyorum, kabası uçtuktan sonra ıslak mendille fanları vs silip kuru peçeteyle kuruluyorum. Sonra 1-2 saat ne olur ne olmaz diye kurumaya bırakıyorum. Tertemiz oluyor.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.
Hocam bu video benim

işimi görmüştü
İyi sosyaller

Soğuk fön makinesi, geniş ağızlı boya fırçası ( temiz), eski diş fırçası. Ayrıyeten termal macun değiştirirken temizlik için selülozik tiner ve peçete. Şahsen bunları kullanıyorum. Kolay kolay bozabileceğin bir şey yok. Bu saydıklarım ile yapabilirsin.

Senin gibi yapsam sıkıntı olur mu?

Termal macun düz peçete ile çıkar mı tinerle vs uğraşmak istemem.

Senin gibi yapsam sıkıntı olur mu?

Termal macun düz peçete ile çıkar mı tinerle vs uğraşmak istemem.

Hocam şu ana kadar herhangi bir problem yaşamadım ama dediğim gibi ne kadar doğru o kısmını bilemiyorum.

Kurumuşsa tiner ya da kolonya lazım. Kurumamışsa direkt peçeteyle çıkar.

Kurumuştur peki kolonyayı nasıl yapmam gerekli.

Fırçasız şekilde sadece fön makinesi işe yaramaz mı?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…