Bilgisayar kasası önerisi

O da yine anakartla geliyor olması lazım.

Hocam peki bu kasa yerine aynı fiyatlarda yaklaşık 2kya kadar yine böyle kaliteli güzel siyah bir kasa önerebilir misiniz?

@766888 n11'den RevENG'e Nova 3 RGB fanlı temperli cam panel boş m-ATX Gaming oyuncu bilgisayar kasası seçtim! Milyonlarca ürün, kaçırılmayacak fırsatlarla sana gelir!
Bu nasıl hocam?

Hocam peki bu kasa yerine aynı fiyatlarda yaklaşık 2kya kadar yine böyle kaliteli güzel siyah bir kasa önerebilir misiniz?

@766888 N11'den RevENG'e Nova 3 RGB fanlı temperli cam panel boş m-ATX Gaming oyuncu bilgisayar kasası seçtim! Milyonlarca ürün, kaçırılmayacak fırsatlarla sana gelir!
Bu nasıl hocam?

Amazon.com.tr amazondada varmış siyah olanı. Baştan belirteyim küçük kasaymış. Eğer beklersen İncehesap'ta cuma günü akşamı indirim oluyor indirimle bir kasa alabilirsin ben kasamı indirimle oradan aldım

Amazon.com.tr amazondada varmış siyah olanı. Baştan belirteyim küçük kasaymış. Eğer beklersen İncehesap'ta cuma günü akşamı indirim oluyor indirimle bir kasa alabilirsin ben kasamı indirimle oradan aldım

Hocam beklerim onuda sıkıntı yok da sanki bana en mantıklısı msi gibi geliyor ilk attığım sizce? Akvaryum kasa takıntım yok hangisi daha sağlıklı olursa daha iyi olur.

Hocam beklerim onu da sıkıntı yok da sanki bana en mantıklısı MSI gibi geliyor ilk attığım sizce? Akvaryum kasa takıntım yok hangisi daha sağlıklı olursa daha iyi olur.

O kasa hakkında pek bilgim yok giriş seviye olduğu yazılmış zaten bu bütçedeki kasaların hepsi giriş seviye o yüzden hangisi hoşuna gittiyse alabilirsin

Öncelikle herkese merhaba, yakın zamanda kendime sistem dizdim ama kasa almadım elimde 700W PSU var 2000TL'yi geçmeyecek şekilde 2.el sıfır hiç fark etmez sistemime uygun kasa önerirseniz sevinirim. Ekran kartım MSI ventux 3X Plus RTX 3080 anakartım A520M k mATX 4 RAM slotlu olan. Şu anlık düşündüğüm model MSI olan.

N11'den Zoko smıle siyah 5x12cm ARGB fanlı temper camlı ATX Gaming kasa seçtim! Milyonlarca ürün, kaçırılmayacak fırsatlarla sana gelir!

N11'den gameline Armor V3 3X RGB fan temperli cam USB 3.0 bilgisayar kasası seçtim! Milyonlarca ürün, kaçırılmayacak fırsatlarla sana gelir!

Son attığım anakartımla uyumlu olmayabilir emin değilim.
2450 TL ama güzel bir kasadır, maksimum 36.5 santim uzunluğundaki ekran kartlarını destekler.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı