DarkReisZ Decapat Katılım 22 Ağustos 2023 Mesajlar 61 Daha fazla Cinsiyet Erkek 23 Kasım 2024 #1 Kasadan yanık kokusu geldi. Hemen prizi çektim ve kasayı kontrol ettim, ancak herhangi bir yanık izi bulamadım. Ne yapmalıyım?
Kasadan yanık kokusu geldi. Hemen prizi çektim ve kasayı kontrol ettim, ancak herhangi bir yanık izi bulamadım. Ne yapmalıyım?
CaperKeys Centipat Katılım 23 Temmuz 2024 Mesajlar 875 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 23 Kasım 2024 #2 DarkReisZ dedi: Kasadan yanık kokusu geldi. Hemen prizi çektim ve kasayı kontrol ettim, ancak herhangi bir yanık izi bulamadım. Ne yapmalıyım? Genişletmek için tıkla... Tavsiyem PSU'ya da işlemciye bakın
DarkReisZ dedi: Kasadan yanık kokusu geldi. Hemen prizi çektim ve kasayı kontrol ettim, ancak herhangi bir yanık izi bulamadım. Ne yapmalıyım? Genişletmek için tıkla... Tavsiyem PSU'ya da işlemciye bakın
Tahminci Hectopat Katılım 10 Haziran 2022 Mesajlar 63 Daha fazla Cinsiyet Erkek 23 Kasım 2024 #3 DarkReisZ dedi: Kasadan yanık kokusu geldi. Hemen prizi çektim ve kasayı kontrol ettim, ancak herhangi bir yanık izi bulamadım. Ne yapmalıyım? Genişletmek için tıkla... Kasayı bir daha açmayı denediniz mi?
DarkReisZ dedi: Kasadan yanık kokusu geldi. Hemen prizi çektim ve kasayı kontrol ettim, ancak herhangi bir yanık izi bulamadım. Ne yapmalıyım? Genişletmek için tıkla... Kasayı bir daha açmayı denediniz mi?
Miracph Hectopat Katılım 14 Ağustos 2020 Mesajlar 208 23 Kasım 2024 #4 DarkReisZ dedi: Kasadan yanık kokusu geldi. Hemen prizi çektim ve kasayı kontrol ettim, ancak herhangi bir yanık izi bulamadım. Ne yapmalıyım? Genişletmek için tıkla... Tozlar yanınca da öyle koku oluyor.
DarkReisZ dedi: Kasadan yanık kokusu geldi. Hemen prizi çektim ve kasayı kontrol ettim, ancak herhangi bir yanık izi bulamadım. Ne yapmalıyım? Genişletmek için tıkla... Tozlar yanınca da öyle koku oluyor.
DarkReisZ Decapat Katılım 22 Ağustos 2023 Mesajlar 61 Daha fazla Cinsiyet Erkek 23 Kasım 2024 #5 CaperKeys dedi: Tavsiyem PSU'ya da işlemciye bakı bir şey buldum Genişletmek için tıkla... Psu da böyle bir şey buldum. Dosya Ekleri IMG_8288.jpeg 681,2 KB · Görüntüleme: 23 IMG_8290.jpeg 180,7 KB · Görüntüleme: 17
CaperKeys dedi: Tavsiyem PSU'ya da işlemciye bakı bir şey buldum Genişletmek için tıkla... Psu da böyle bir şey buldum.