Efem
Hectopat
Daha fazla
- Sistem Özellikleri
- İ3 9100F / Asus H310M-K R2 / Asus GeForce GT 730 / HyperX DDR 4 CL 14 2133 MHZ / GIGABYTE GE-C420A-C2 420W / Acer X223W Q / KINGSTON SA400S37240G / 931GB Toshiba HDD
Yeniden teşekkür ederim. Parçaları maalesefki pek sökme tarafında değilim bu durumun bana aşırı stres yapacağı düşüncesindeyim ama sizde haklısınız ikinci olarakda parçaları sokup eğer kompresör alırsam kompresörü kasa içine tuttuğum zaman tozlar Ram ekran kartı gibi giriş yerlerine girebilir düşüncesindeyim. Havanın her türlü yere girebileceği düşüncesindeyim. Ekran kartı FAnlar inin arkası gibi temizlemesi. Mümkün olmayan yerleri kompresör ile halledebilirsek benim. İçin iyi olacaktır. Fakat dediğim. Gibi anları nasıl sabit tutacağım maalesef bilmiyorum. Bir fanı tutsam diğeri elbet hareket eder gibime geliyor hocam.Bilgilerim dahilinde (yanlışım olursa lütfen düzeltin yorumda) teker teker açıklayayım.
1-) Parçaları sökmeniz daha derin temizlik yapmanıza imkan sağlar fakat zorunlu değildir.
2-) Ciddi zayıf bir kompresör almadıkça işinizi görecektir altı üstü tozu üfleyecek.
3-) Bir elinizle (veya birinin yardımıyla) fanı tutacaksınız kompresör üflerken.
Peki hocam tekrardan merhaba, evimde kullanmış olduğum 130w 18" boyutunda vantilatörü var. Anları şeffaf ince bantlar oluyor onlarla bantlayip kasayı vantilatör karşısına alsam diyorum sizce nasıl olur, evet çok saçma haklısıniz ama vantilatörün ufledigi hava sorun yaratırmi acaba
Son düzenleme: