Bay Soru
Hectopat
Daha fazla
- Sistem Özellikleri
- İntel i7-11800h, RTX 3050Ti, 16 Gb Ram
- Meslek
- Öğrenci
Merhaba. Ben BitDefender antivirüs programını kullanıyorum. Ama 1 aylık ücretsiz versiyonunu. Sürekli farklı bir e-posta ile yeniden açıyorum. Son 1 haftadır bilgisayarımda aşırı bir kasma var. Normalde Office modunda kullanırken şu anda Office moduna geçsem aşırı bir şekilde kasıyor. Bende yüksek performans modunda kullanıyorum. Yine son 1 haftadır her Google Chrome ya da YouTube'a girdiğimde BitDefender'dan bildirim geliyor. Şüpheli bağlantı engellendi diye. Bunun sebebini çözememişken, bir de üstüne bilgisayarı kapattığım zaman " arka planda uygulamalar çalışıyor, zorla kapatılacaktır " tarzında uyarı geliyor ve sonra kapanıyor. Bu uygulamanın ise ismi ve resmi yok. Bildiğiniz bomboş bir şey. Tahminimce bilgisayara virüs bulaştı. Ama BitDefender nasıl engelleyemiyor bu virüsü anlamadım.
Yardımcı olabilirseniz çok sevinirim.
Not: Bilgisayara yabancı bir flash, SD kart vb... Hiçbir şey takmadım. Ve bu uygulama görev yöneticisinde görünmüyor.
Yardımcı olabilirseniz çok sevinirim.
Not: Bilgisayara yabancı bir flash, SD kart vb... Hiçbir şey takmadım. Ve bu uygulama görev yöneticisinde görünmüyor.
Son düzenleyen: Moderatör: