Bilgisayar kasıyor, virüs mü var?

Bay Soru

Hectopat
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
İntel i7-11800h, RTX 3050Ti, 16 Gb Ram
Meslek
Öğrenci
Merhaba. Ben BitDefender antivirüs programını kullanıyorum. Ama 1 aylık ücretsiz versiyonunu. Sürekli farklı bir e-posta ile yeniden açıyorum. Son 1 haftadır bilgisayarımda aşırı bir kasma var. Normalde Office modunda kullanırken şu anda Office moduna geçsem aşırı bir şekilde kasıyor. Bende yüksek performans modunda kullanıyorum. Yine son 1 haftadır her Google Chrome ya da YouTube'a girdiğimde BitDefender'dan bildirim geliyor. Şüpheli bağlantı engellendi diye. Bunun sebebini çözememişken, bir de üstüne bilgisayarı kapattığım zaman " arka planda uygulamalar çalışıyor, zorla kapatılacaktır " tarzında uyarı geliyor ve sonra kapanıyor. Bu uygulamanın ise ismi ve resmi yok. Bildiğiniz bomboş bir şey. Tahminimce bilgisayara virüs bulaştı. Ama BitDefender nasıl engelleyemiyor bu virüsü anlamadım.

Yardımcı olabilirseniz çok sevinirim.

Not: Bilgisayara yabancı bir flash, SD kart vb... Hiçbir şey takmadım. Ve bu uygulama görev yöneticisinde görünmüyor.

Son düzenleyen: Moderatör:
BitDefender zaten ağır bir program. Sistem özellikleri de zayıfsa kasmasi normal bir durum. Virüs olsaydı algılardi diye düşünüyorum.

BitDefender zaten ağır bir program. Sistem özellikleri de zayıfsa kasmasi normal bir durum. Virüs olsaydı algılardi diye düşünüyorum.
Laptop kullanıyorum. Özellikleri de kötü sayılmaz. 16Gb ram, Rtx3050Ti, i7 vs...

Malwarebytes programını dene bir kere. Bende diğer programlarda çıkmayan virüsleri o bulmuştu.
Kaldırıp kaspersky programını kurunuz.
Ücretsiz versiyonu yada deneme sürümü tarzı bir şey var mı ?

Kaspersky ücretsiz sürümü var.
Android için çıkarsa aşağıda Windows var.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…