Bilgisayar kendi kendine kapanıp açılıyor

investigator

Centipat
Katılım
16 Ocak 2022
Mesajlar
263
Çözümler
2
Az önce bilgisayarı satacaktım, alıcı geldi eve bilgisayar sıkıntısız çalışıyordu gösterdim test vs. yaptırdıktan sonra kapattık alıcı içini inceledi birkaç parçaya çıplak elle dokundu. Sonra format atmak için alıcının yanında tekrar açacaktım ki kasa açılmamaya başladı. Neden bilmiyorum daha yarım saat önce sıkıntısız çalışıyordu oyun falan oynuyorduk. Dıştaki tüm kablolarını kontrol ettim, içten olduğunu sanmıyorum hiç sarsmadık çünkü kasayı. Statik elektrikten şüpheleniyorum size danışmak istedim.

Kasanın düğmesine basıyorum bir saniyeliğine ışıkları yanıyor parçalar çalışıyor, 2 saniyeliğine gidiyor ve sonra çalışmaya başlıyor. Çalışmaya başlayınca da görüntü gelmiyor monitörde sinyal yok diyor. 35-40 saniyede bir kapanıp tekrar açılıyor kendi kendine. Monitörde yine görüntü yok. Tüm parçalar çalışıyor az önce oyun oynadık. Alıcı almaktan vazgeçti çok kötü durumdayım arkadaşlar lütfen yardımcı olun. :(
 
Son düzenleme:
Muhtemelen RAM yuvası deyişti fanlar dönüyor görüntü yok ya da HDMI veya VGA kablosu ekran kartına tam baglanmadı güzel kasa 2032'da aynısını alacağım para biriktiriyorum.
Siz yanında mıydınız kablolara bir şey yaptımı.
 
Son düzenleme:

Yeni konular

Geri
Yukarı