Başlıkta da gördüğünüz gibi oluyor ve az olsa da bazen BIOS'a atıyor, bazen de tık diye ses geliyor kasadan ama hiçbir sorunum yok. Her şeyim temiz ve özellikle Minecraft'ta bir servera girince olması. Düzenliyorum tık sesi her zaman geliyor.
dediğiniz şey tam olarak ney?MemTest86 yapıp ramleri kontrol edin. Uzun sürebilir
Youtube'da nasıl yapıldıgına dair 1 ton video vardır hocam. Ramleri tepeden tırnağa sorun varmı diye kontrol eder. Fakat 2-3 saat sürdüğü oluyor.dediğiniz şey tam olarak ney?
Başlıkta da gördüğünüz gibi oluyor ve az olsa da bazen BIOS'a atıyor, bazen de tık diye ses geliyor kasadan ama hiçbir sorunum yok. Her şeyim temiz ve özellikle Minecraft'ta bir servera girince olması. Düzenliyorum tık sesi her zaman geliyor.
Kasa temiz mi? Tozları en son ne zaman aldınız?
En son 1 ay önce almıştım ama temiz yani bende ilk başta onda sorun olduğunu düşünerek baktım ama onunla alakası yok Power'dan tık ses geliyor tus.
YouTube'da nasıl yapıldıgına dair 1 ton video vardır hocam. RAM'leri tepeden tırnağa sorun var mı diye kontrol eder. Fakat 2-3 saat sürdüğü oluyor.
Arkadaşın dediği gibi RAM'lerinizi kontrol edin, sonra kasayı açıp her şeyin tozunu güzelce alın.
Bence ilk problemi bul sonra format at düzelmezse.Birazdan deneyecegim.
Bilgisayara format atarsam düzelir mi acaba çok ağır şeyler yok zaten ama arkadaşın dediğini yapacağım.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.