Bilgisayar kendi kendine yeniden başlıyor

omershn4

Hectopat
Katılım
27 Ocak 2019
Mesajlar
220
Bilgisayar hiçbir hata vermeden kapanıyor ve tekrar başlıyor. Bütün sistem sıcaklık değerlerim normal, herhangi bir yazılım da yüklemedim. Şu an tek tahminim dışarıdaki kar ve rüzgar, her ne kadar şiddetli bir kar yağışı ve rüzgar olmasa da yine de ondan şüpheleniyorum. Aynı şehirden 2 arkadaşım daha var onların başına bu gelmedi. Evde başka hiçbir elektrikli eşya da kapanmıyor sadece PC kapanıp açılıyor. Başka bir önerisi olan ya da hata varsa bunu öğrenebileceğim bir metod bilen varsa yorum yazabilir mi?
 
Bilgisayar hiçbir hata vermeden kapanıyor ve tekrar başlıyor. Bütün sistem sıcaklık değerlerim normal, herhangi bir yazılım da yüklemedim. Şu an tek tahminim dışarıdaki kar ve rüzgar, her ne kadar şiddetli bir kar yağışı ve rüzgar olmasa da yine de ondan şüpheleniyorum. Aynı şehirden 2 arkadaşım daha var onların başına bu gelmedi. Evde başka hiçbir elektrikli eşya da kapanmıyor sadece PC kapanıp açılıyor. Başka bir önerisi olan ya da hata varsa bunu öğrenebileceğim bir metot bilen varsa yorum yazabilir mi?
Hocam aynı durumu dün akşam yaşadım normalde hiçbir sorun yoktu RDR 2 oynarken birden sistem kapandı ve yeniden başlattı kendini.
 
Sisteminiz nedir ekran kartı ve işlemci PSU'nuz buna yetiyor mu?
Yazmayı unutmuşum. Ekran kartım Gtx 1070, Psu High Power Simplecity 700w 80+

Hocam aynı durumu dün akşam yaşadım normalde hiçbir sorun yoktu RDR 2 oynarken birden sistem kapandı ve yeniden başlattı kendini.
Üç defa oldu bugün, pc şuan kapalı ama az önce sokak lambasındaki ışıklar da gitti geldi ve elektrikte dalgalanma var sürekli ampul parlakliklari azalıp artıyor. Deprem bölgesine pek yakın değiliz ama ülke genelinde bir elektrik sıkıntısı da olabilir mi diye düşünmedim değil.
 
Yazmayı unutmuşum. Ekran kartım GTX 1070, PSU High Power simplecity 700W 80+

Üç defa oldu bugün, PC şu an kapalı ama az önce sokak lambasındaki ışıklar da gitti geldi ve elektrikte dalgalanma var sürekli ampul parlakliklari azalıp artıyor. Deprem bölgesine pek yakın değiliz ama ülke genelinde bir elektrik sıkıntısı da olabilir mi diye düşünmedim değil.
Hocam siz nerede yaşıyorsunuz ben İstanbul'da.
 
PSU sorununa benziyor. Test yapın:

 

Yeni konular

Geri
Yukarı