Bilgisayar kendiliğinden kapanıyor

• Konuyu başlatan Ogsi
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 4
  • Görüntüleme 401

Ogsi

Decapat
Daha fazla  
Bu kapanma masaüstünde de, oyun oynarken de, bazen bilgisayarı açtıktan 5 saniye sonra da olabiliyor. Yani ısınma ile ilgili bir problem değil. Bilgisayarı aldığım yere yani vatana gittim ve orda fişe taktılar çalıştırdılar ve 1 gün boyunca kapanmadı. Benim evimde yedek bilgisayar vardı birebir aynı kabloları o bilgisayara taktım ve o bilgisayar kapanmadı. Vatan'daki adam da bana kablo ile ilgili sorun olabilir ya da prizle ile ilgili sorun olabilir dedi ama öyle bir durum olsa diğer taktığım bilgisayar da kapanmaz mıydı? 6 lı priz kullanıyorum ve yedek olarak kullandığım pc 650w vatana gönderdiğim 750w, elektrik yetersiz olabilir mi? Bugün bilgisayarı geri aldım ve yine aynı kabloyu taktığımda yine kapandı sebebi nedir?
(Kapandığında açma tuşuna bastığımda açılmıyor arkadan kabloyu çıkar tak yapma gerekiyor.)
(Yazım yanlışı ya da noktalama yanlışı yaptıysam kusura bakmayın)

(Kapandığında açma tuşuna bastığımda açılmıyor arkadan kabloyu çıkar tak yapma gerekiyor.)
Tam burada ki sorunla karşılaşmıştım. Sebebi ise güç kaynağından oluyordu. Bassam açılmıyor, fişini söküp geri takmam gerekiyordu. Bazen onu da yapsam açılmıyordu. Kaliteli bir güç kaynağı aldığımda bu sorun düzeldi. Güç kaynağı değiştirip denemekte fayda var. Ben güç kaynağından yanayım.

Tam burada ki sorunla karşılaşmıştım. Sebebi ise güç kaynağından oluyordu. Bassam açılmıyor, fişini söküp geri takmam gerekiyordu. Bazen onu da yapsam açılmıyordu. Kaliteli bir güç kaynağı aldığımda bu sorun düzeldi. Güç kaynağı değiştirip denemekte fayda var. Ben güç kaynağından yanayım.
peki 750w ı çıkartıp 650 yi taksam sıkıntı olur mu
ekran kartı: 4070
işlemci: ryzen 5 7600

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı