Bilgisayar klavyeyi artık tanımıyor

Mascarfv2

Zeptopat
Daha fazla  
Merhaba, bugün faremi şarj etmek için bilgisayara bağladığımda aygıtınız bozuk hatası aldım ve bunun hakkında daha önce bir konu açmıştım. Bu hatayı faremi başka bir USB portuna takarak düzeltmiştim fakat bugün hiçbir şeyi değiştirmememe rağmen tekrar etti. Ben de tekrar portları değiştirmeye başladım farklı portlar denedim fakat sanırım faremin şarjı belli bir seviyeden az olunca bilgisayar fareyi tanımıyor. Belli bir seviyeye kadar şarj olunca kablolu olarak da kullanabiliyorum. En sonunda düzelttim ve kablolu kullanmaya başladım fakat bu sefer de sürekli port değişimi yaptıktan sonra artık klavyem çalışmamaya başladı.

Şu an bilgisayarım klavyemi hiçbir şekilde görmüyor, çıkarıp takmama veya portlar değiştirmeme rağmen hiçbir şekilde tepki alamıyorum. Önceden çıkartıp taktığımda bilgisayarın bildirimler kısmında Cougar Aurora s cihazınızı hazırlıyoruz diye bir ibare çıkardı ve ben o esnada kullanmaya devam ederdim. Bugün farem için portlar değiştirirken yine o ibareyi birkaç kez gördüm fakat faremi düzelttikten sonra klavyemi artık kullanamamaya başladım. Klavyemin ışıkları yanıyor ama tuşlar tepki vermiyor, çıkartıp takınca bilgisayardan USB takıp çıkarma sesi gelmiyor. Aygıt Yöneticisi'nden kaldırıp tekrar tanımladım düzelmedi. Defalarca çıkar tak yaptım düzelmedi. Bilgisayarım şu an klavyenin USB giriş çıkışına hiçbir tepki vermiyor ne yapmam lazım?

Son düzenleyen: Moderatör:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…