Bilgisayar komple nasıl Drive'a yedeklenir?

Şu çubuğu kaydır bakalım ne göreceksin.
Eki Görüntüle 1967034
Hocam hepsi 0'dı. Teker teker ilerliyorum şu anda.

Hocam PC patlar diye yapıyorum. Güç kaynağım C4 Dragos 650W.

Dosyaları Drive'a yüklersen sonra yine yüklemen gerekecek. Format atacaksan diski ellemeden (biçimlendirme yapmadan) format at Windows saklıyor onları kısa süreliğine.

Hocam hepsi 0'dı. Teker teker ilerliyorum şu anda.

Hocam PC patlar diye yapıyorum. Güç kaynağım C4 Dragos 650W.
Neden patlayacağını düşünüyorsunuz ki?

Dosyaları Drive'a yüklersen sonra yine yüklemen gerekecek. Format atacaksan diski ellemeden (biçimlendirme yapmadan) format at Windows saklıyor onları kısa süreliğine.
Hocam format vs atmayacağım, bilgisayardaki bütün herşeyi yedeğe almak istiyorum.

BAKANIM NAPTINIZ BAKANIM!

Burada sıkıntı var mı?

Hocam format vs atmayacağım, bilgisayardaki bütün herşeyi yedeğe almak istiyorum.

Eki Görüntüle 1967037
BAKANIM NAPTINIZ BAKANIM!
Bu arada çok güzel bir düşünce ama çözüm bu değil bence. Harici bir disk satın alıp yedeklemek istediğin verileri ona atsan daha iyi olur. Bu arada işletim sistemi dosyalarını yedeklemenin bir anlamı yok. Bilgisayara bir şey olursa ve yeni bir bilgisayara geçmek istersen o dosyaları kullanamazsın. Sistem görüntüsü dosyası yazdırıp sıfırdan Windows kurulumu yapman gerekir.

Hocam şu anda fakir bir öğrenciyim, o yüzden tek umudum google :I

Yarın daha detaylı bir şekilde deneyeceğim. İyi geceler.

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…