ahmetr691 Hectopat Katılım 23 Ekim 2020 Mesajlar 208 Yer Soul Society Daha fazla Cinsiyet Erkek 4 Kasım 2020 #1 Masaüstü Windows 7 bilgisayar kulaklık algılamıyor, bunun sebebi nedir? Son düzenleyen: Moderatör: 4 Kasım 2020
E exTypen Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 7 Mart 2020 Mesajlar 2.359 Çözümler 12 4 Kasım 2020 #2 Driver'larınızı güncelleyin. Eğer kasaya takıyorsanız HD Audio kablolarını kontrol edin.
2 264523 Gigapat İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 14 Haziran 2019 Mesajlar 12.114 Makaleler 4 Çözümler 68 4 Kasım 2020 #3 Kasa ise ön taraftaki jaklara takarsan kulaklık olarak algılar.
Son Hava Bükücü Picopat Katılım 6 Ağustos 2020 Mesajlar 455 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Yazılımcı 4 Kasım 2020 #4 Driver'ları güncelleyin, kabloyu taktığınız yere dikkat edin.
VNeXuS12 Decapat Katılım 4 Mayıs 2020 Mesajlar 129 Yer Uzay Boşluğu Daha fazla Cinsiyet Erkek 7 Kasım 2020 #5 Bende de aynı sorun var. Kasanın ön tarafındaki girişe takıyorum ve driver'lar güncel diye biliyorum, başka bir sebebi olabilir mi?
Bende de aynı sorun var. Kasanın ön tarafındaki girişe takıyorum ve driver'lar güncel diye biliyorum, başka bir sebebi olabilir mi?
E exTypen Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 7 Mart 2020 Mesajlar 2.359 Çözümler 12 7 Kasım 2020 #6 VNeXuS12 dedi: Bende de aynı sorun var. Kasanın ön tarafındaki girişe takıyorum ve Driver'lar güncel diye biliyorum, başka bir sebebi olabilir mi? Genişletmek için tıkla... Girişte sorun olaibilir. Porttan anakarta giden kabloda sorun olabilir. Anakrt soketinde sorun olabilir. Çok ihtimal var. Ama büyük ihtimal yazılımsaldır. Ankartınızın sitesinden Driver'ı tekrar indirebilirsiniz.
VNeXuS12 dedi: Bende de aynı sorun var. Kasanın ön tarafındaki girişe takıyorum ve Driver'lar güncel diye biliyorum, başka bir sebebi olabilir mi? Genişletmek için tıkla... Girişte sorun olaibilir. Porttan anakarta giden kabloda sorun olabilir. Anakrt soketinde sorun olabilir. Çok ihtimal var. Ama büyük ihtimal yazılımsaldır. Ankartınızın sitesinden Driver'ı tekrar indirebilirsiniz.