Bilgisayar kullanımdayken bip sesiyle beraber ekran gidiyor

NamertClk

Kilopat
Daha fazla  
Microsoft Edge de Twitch yayın yöneticisinden geçmiş yayınıma bakarken arka planda da GameLoop Android emülatörü ve Skype açıktı. Ekran birden kapandı ve monitör bağlantısı kesilmiş gibi monitör "sinyal yok" dedi. Sonra monitör bağlantısı geldi ve sadece ekranda imleç gözüktü. Sonra tekrar kapandı ve bip sesi geldi. Sonrasında kendine gelmesini bekledim ama gelmedi. Ben de kasadaki güç tuşundan bilgisayarımı yeniden başlattım. Bunun sebebi ne olabilir? Sistem özelliklerim şunlar:

AMD A10 7890k 4.3 GHz.
ASUS Phoenix 2 GB RX550.
4+4 2133 MHz Team Dark RAM.
ASRock FM2A68M-DG3+ anakart.
500W PSU (ne yazık ki sertifikasız)

Son düzenleyen: Moderatör:
1 uzun 1 kısa bip sesi geldi ise anakart veya BIOS ile alakalıdır. 1 uzun bip bellek tazelenmesinde hata olduğunu söyler.

1 uzun 1 kısa bip sesi geldi ise anakart veya BIOS ile alakalıdır. 1 uzun bip bellek tazelenmesinde hata olduğunu söyler.
Bu bilgiyi tahminimce öğrendiğiniz sayfaları ben de araştırdım fakat tek kısa bip sesine dair herhangi bir bilgi bulamadım. Olay görüntüleyicisinden de baktığımda herhangi bir alamadım. Benim tahminim AMD Ekran kartı sürücüsünden kaynaklanıyor.

Bu bilgiyi tahminimce öğrendiğiniz sayfaları ben de araştırdım fakat tek kısa bip sesine dair herhangi bir bilgi bulamadım. Olay görüntüleyicisinden de baktığımda herhangi bir alamadım. Benim tahminim AMD ekran kartı sürücüsünden kaynaklanıyor.

Eğer sürücüde sorun varsa DDU ile kaldırın ve tekrar kurun.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı