Bilgisayar kullanmak uzmanlık işi mi?

😄😄 bide sonda CapCut yazısı falan unutmaları var. Komik. Bende photoshop öğrenmeye çalışıyorum 2.5 aydır bir öneriniz var mı acaba?

Ben şu an Programlama dili ve Linux'u öğrenmekle meşgulüm. Adobe'nin programları iş görür. Ancak paralıdır. Ve ben k-pop fanlarına bakıyorum resmen rezillik. Daha 11 10 yaşında sabahlıyorlar. 1.50 olacaklar haberleri yok .d ve baktıklarımın hayattaki tek vasıfları CapCut'tan yaptıkları editleri YouTube Shorts'a yükleyip 1000 abone olmaları ¯\_(ツ)_/¯
 
Konuyu nasıl açsam bilemedim anlatmak istediğim şey şu: Ben bir masaüstü bilgisayar alacağım bileşenler hakkında bilgim var ne işe yarar vs. fakat BIOS ayarları, hangi parçanın nereye takıldığı, bilgisayar bakımının nasıl yapılması gerektiği, ayarların nasıl yapılması gerektiği hakkında bir bilgim yok ve ben gerçekten bu konular hakkında endişeliyim. Ne zaman bir şeye heves etsem ve yapsam bir aksilik oluyor ben bir bilgisayar aldığım zaman bunları bilmediğim için bir sıkıntı olacakmış gibi hissediyorum. Sizce bilgisayar kullanmak uzmanlık işi midir, bilgi gerektirir mi?
Dizüstü alın oyun oynamayacaksanız, kurulumu kat ve kat daha kolay.
 

Geri
Yukarı