Bilgisayar log kaydından nelere ulaşılır?

EceTd

Yoctopat
Katılım
15 Haziran 2021
Mesajlar
2
Daha fazla  
Cinsiyet
Kadın
Online sınava gireceğim, bilgisayar log kayıtlarını inceleyeceklerini söylediler. Ne gibi bilgilere ulaşabilirler bu şekilde, bilgisayarıma taktığım aygıtları vs. görebilirler mi?
 
Bu kadar az bilgiyle bir şey demek zor. Bize LockDown isimli bir program ile sınav yaptılra ve giydiğim donun rengine kadar her şeye hakim oluyordu. Windows'umu zor kurtardım.
Normal tarayıcıdan olacaktır muhtemelen. O kadar da fazla şeye erişemezler. Ama sen başka sekmeye, pencereye geçtiğinde anlayabilirler. Bu yüzden kamera yoksa başka cihazdan halllet ne yapacaksan.
 
Log dosyaları bildiğim kadarıyla günlük windowsta ki yaptığın işlemelerikayıt altına alır ccleaner ile silebilirsin. Sınavda gireceğin sistemi bilmediğim için windowsa erişip ağa bağlanan cihazalara bakma ihtimalli arka plandaki çalışan uygulamalar vs görebilirler. (Kullancakları sisteme göre değişir.)
 
Ekstra bir program yükletmeyecekler, sadece internet sitesi üzerinden sınava gireceğiz.
Log kayıtlarında bilgisayara bağladığımız aygıtları görebilirler mi merak ettiğim konu bu açıkçası. Sadece bir internet sitesi üzerinden, herhangi bir program yükletmeden bunu yapabileceklerini zannetmiyorum ama detaylı bilgisi olan var mı?
 
Son düzenleme:
Log kaydı diye seni kandırıyorlar. Log zaten kayıt demek. Bundan anlayan adam log kaydı demez. Tarayıcının erişebildiği şeylere bakarlar. Amaç korkutmak, olabilecekleri kadar katı olacaklarını bile sanmıyorum ama dediğim gibi, başka cihaz kullan.
 

Geri
Yukarı