M Mr_YAMYAM Hectopat Katılım 24 Temmuz 2017 Mesajlar 536 Yer ANGARA Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek ELEKTRONİK 27 Temmuz 2017 #21 Hah! İyi bir ses duydum
L lookatme Hectopat Katılım 8 Ağustos 2014 Mesajlar 440 Makaleler 1 Çözümler 1 27 Temmuz 2017 #22 Hepiniz böyle düzenli masaları paylaştıkça kendiminkini paylaşasım gelmiyor
Selim C. Kilopat Katılım 23 Ocak 2016 Mesajlar 945 Makaleler 1 Çözümler 1 Yer Uzaklarda... Daha fazla Cinsiyet Erkek 27 Temmuz 2017 #23 NESTER34 dedi: Eki Görüntüle 250753 Genişletmek için tıkla... Minibüs? [emoji28]
Küçük kobra Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 30 Ocak 2017 Mesajlar 1.344 Makaleler 1 Çözümler 1 Yer Istanbul 27 Temmuz 2017 #24 Silinen üye dedi: Eki Görüntüle 250737Eki Görüntüle 250741 Genişletmek için tıkla... Kasayı sağ tarafa koyamıyorsunuz sanırım sizin adınıza üzüldüm.
Silinen üye dedi: Eki Görüntüle 250737Eki Görüntüle 250741 Genişletmek için tıkla... Kasayı sağ tarafa koyamıyorsunuz sanırım sizin adınıza üzüldüm.
overclocker phiko Megapat Katılım 19 Ocak 2016 Mesajlar 703 Makaleler 2 Yer Ankara 27 Temmuz 2017 #25 Burayı görünce paylaşma iştahım kaçtı yav... Hayal edin; •Kahverengi PC Masası •Kettle •Kahve Kabı, Bardak •Laptop •Mouse •Kalemlik
Burayı görünce paylaşma iştahım kaçtı yav... Hayal edin; •Kahverengi PC Masası •Kettle •Kahve Kabı, Bardak •Laptop •Mouse •Kalemlik
BarbarFedai Hectopat Katılım 17 Ekim 2015 Mesajlar 437 Yer Denizli/Merkezefendi Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 27 Temmuz 2017 #26 ehh işte.
Küçük kobra Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 30 Ocak 2017 Mesajlar 1.344 Makaleler 1 Çözümler 1 Yer Istanbul 27 Temmuz 2017 #27 BarbarFedai dedi: ehh işte. Eki Görüntüle 250772 Genişletmek için tıkla... Mouse pad güzelmiş adı nedir nereden aldın ?
BarbarFedai dedi: ehh işte. Eki Görüntüle 250772 Genişletmek için tıkla... Mouse pad güzelmiş adı nedir nereden aldın ?
BarbarFedai Hectopat Katılım 17 Ekim 2015 Mesajlar 437 Yer Denizli/Merkezefendi Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 27 Temmuz 2017 #28 Silinen üye dedi: Mouse pad güzelmiş adı nedir nereden aldın ? Genişletmek için tıkla... Bilgisayarı ikinci el aldım sağolsun aldığım abi hediye etti. İnternette bulamadım üstünde Steelseries TYLOO Yazıyor. Bi QCK kadar olmasada iyi işte. (çakma)
Silinen üye dedi: Mouse pad güzelmiş adı nedir nereden aldın ? Genişletmek için tıkla... Bilgisayarı ikinci el aldım sağolsun aldığım abi hediye etti. İnternette bulamadım üstünde Steelseries TYLOO Yazıyor. Bi QCK kadar olmasada iyi işte. (çakma)
M Mr.Acar Ziyaretçi 27 Temmuz 2017 #29 Silinen üye dedi: Kasayı sağ tarafa koyamıyorsunuz sanırım sizin adınıza üzüldüm. Genişletmek için tıkla... Evet maalesef. Annem ekranı görünebilir şekilde ayarla sağda olmaz dedi. (Ne alaka) Zaten sağda oda şeklini bozuyor solda daha açılıyor masa.
Silinen üye dedi: Kasayı sağ tarafa koyamıyorsunuz sanırım sizin adınıza üzüldüm. Genişletmek için tıkla... Evet maalesef. Annem ekranı görünebilir şekilde ayarla sağda olmaz dedi. (Ne alaka) Zaten sağda oda şeklini bozuyor solda daha açılıyor masa.
bepo-ms Kilopat Katılım 1 Ağustos 2014 Mesajlar 458 Yer Ankara Daha fazla Cinsiyet Erkek 27 Temmuz 2017 #30 Silinen üye dedi: Annem ekranı görünebilir şekilde ayarla sağda olmaz dedi. Genişletmek için tıkla... Ayıptır sorması kaç yaşındasın? Nasıl karışabiliyor senin odana? Senin odan senin kararın. Kesin yanlış anlaşılacak dediğim ama yine de yazıyorum.
Silinen üye dedi: Annem ekranı görünebilir şekilde ayarla sağda olmaz dedi. Genişletmek için tıkla... Ayıptır sorması kaç yaşındasın? Nasıl karışabiliyor senin odana? Senin odan senin kararın. Kesin yanlış anlaşılacak dediğim ama yine de yazıyorum.