Bilgisayar masalarımızı paylaşalım

Loş ışığı tercih ettiğim için panjurum hep kapalı olur ve evet, masam biraz büyük. :)

20447306_1477493298993379_888451820_o.jpg

Mevcut konum hep gecici olduğu inin PC'yi bir düzene sokamamıştım ama yakında (bir hafta- 10 gün) sonra kalıcı konuma yerleşip güzel bir çeki düzen vereceğim, şimdilik böyle:
Eki Görüntüle 250790

Kasanın üstüne en büyüğünden mousepad koyup klavye mouse'u üstünde kullansan sırıtmaz kasa değil bildiğin masa mübarek :D

Düzeni pek tutturmuş olmasam ve pek de temiz olmasa da bu da benim fakirhane;

asım demir.jpg

Emin olun sizin ki benimkinden daha düzenli... :)

En azından kasanın önünde taşmış kırmızı bir çizgi yok... :D
Karanlık ortamda tüm LED'leri açıp, düzgün bir ışık ayarı ile tekrar çekim yaparsam eklerim. Bu hali hiç hoşuma gitmiyor açıkçası.

Ayıptır sorması kaç yaşındasın? Nasıl karışabiliyor senin odana? Senin odan senin kararın.

Kesin yanlış anlaşılacak dediğim ama yine de yazıyorum.
Yaşım 14 ve ben de annemin niyetinin kötü olduğunu sanmıyorum. Biraz size yanlış anlattım Annem Sol tarafta olmasını şöyle yorumlar "masan kapanmasın bilgiasayar ortada olmasın hem de ekranını görelim" dedi. Ben de annemin kırmadım zaten gizli saklım olmadığı için PC'yi sola koydum kusura bakma geç cevap verdim daha yeni gördüm. Ama sağda bence daha güzel durur ama boş yere anacığım kalbini kırmayim. [emoji3] [emoji3]

Uyarı! Bu konu 9 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı