Dostum monitörün modeli nedir? Ayrıca Steelseries'lerin siyahları ayrı bir güzellik katmışLoş ışığı tercih ettiğim için panjurum hep kapalı olur ve evet, masam biraz büyük.
Eki Görüntüle 250879
Dostum monitörün modeli nedir? Ayrıca Steelseries'lerin siyahları ayrı bir güzellik katmışLoş ışığı tercih ettiğim için panjurum hep kapalı olur ve evet, masam biraz büyük.
Eki Görüntüle 250879
Kulaklık + Mouse masadaki herşeyden daha pahalı.
Onları aldığım zaman LoL-CSGO yetiyordu bana. Şu fiyatlar düzelsin sırada pc var.Kulaklık + Mouse masadaki herşeyden daha pahalı.![]()
Evet ilk resimdeki düzen son derece bilimsel ve tertipli.Aslında bana sorarsanız kilit nokta sistemi nasıl sunduğunuz.
Mesela ilk attığım fotoğraf yerine şunu atsaydım, herhalde 2 3 kere beğenilirdi;
Eki Görüntüle 250913
Ben daha sonra işin aslını kavrayıp, adam gibi bir masa düzeni kurduktan ve güzelce çektikten sonra, insanlar yüzüne bakar oldu.
Orada bir tek ben yokum...![]()
Hocam NFS'nin 2000 oyunu mu?Evet ilk resimdeki düzen son derece bilimsel ve tertipli.
Madem ki PC'de oyun da oynuyoruz, Biraz da oyun havasına girelim
Bir oyun ve genel vaziyetler.
Eki Görüntüle 250931 Direksiyon kalibrasyon ve arıza kontrolü yapılmıştır.
Arabayı sağa çekip ortamın bir resimini daha çektim
Eki Görüntüle 250932
Aynı sahnenin tekrar görüntüsünde ekran alıntısı.
Eki Görüntüle 250936
Oyun içi bazı mekanlar.
Eki Görüntüle 250937
Bir çarpışma sahnesinin tekrar görüntüsü.
Eki Görüntüle 250938
Çok hoş bir Steelseries Build olmuş.Eski bir konuya atmıştım. Yeni çekemedim. Fotoğrafları o konudan buldum. Bir kaç şey değişti, kulaklık vs.
Eki Görüntüle 250944
HeeHocam NFS'nin 2000 oyunu mu?
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.