Bilgisayar masasında neler değiştirilebilir?

Eki Görüntüle 2434154Eki Görüntüle 2434155

Hocalar siz olsanız masada neleri değiştirirsiniz? Ne ekler, ne çıkarırsınız?
Kablolama kesinlikle ilk sırada olurdu. 2. sırada ise İkea skadis gibi bir board alıp duvara montajını yaptırarak figürleri orada sergileyebilirsin bu şekilde çok fazla dağınık ve hoş olmayan bir görüntü oluşturmuşlar. son olarak da daha güzel tasarımlı sadece mouse'u kaplayacak bir mousepad + kaliteli bir Coiled kablo da hoş duracaktr.

Skadi'si monitörün üstüne duvara montajlayabilirsin.

Kablolama kesinlikle ilk sırada olurdu. 2. sırada ise İkea skadis gibi bir board alıp duvara montajını yaptırarak figürleri orada sergileyebilirsin bu şekilde çok fazla dağınık ve hoş olmayan bir görüntü oluşturmuşlar. son olarak da daha güzel tasarımlı sadece mouse'u kaplayacak bir mousepad + kaliteli bir Coiled kablo da hoş duracaktr.

Skadi'si monitörün üstüne duvara montajlayabilirsin.
Öncelikle fikirleriniz çok iyi hocam, gerçekten o söylediğiniz boarda baktım ve çok güzel. Sadece mouse'u kaplayacak bir mousepad denemiştim. Masam tahta görünümlü olduğu için bir parça gibi duruyor ve itici duruyor. Tasarım konusu için ayaklarımın altına koyduğum tasarımlı bir mousepad 😄. Çok çabuk sıkıldım. Siyah gözüme çok güzel görünüyor fakat bunu da düşüneceğim. Coiled kablo da mantıklı, hem klavyem hem mouse'um type-c ile şarj oluyor fakat mouse dongle var. İki kablo yerine tek kablo yapmak istiyorum ama dongle işi biraz değişik. Fikirleriniz için teşekkür ederim.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı