Bilgisayar mavi ekran vermeden çöküyor

Sorunu tam olarak anlayamadım ama minidump dosyasını karıştırdığımda kernel ile alakalı bir hata kodu veriyor. Bu genelde RAM hatası oluyor. Mevcutta 1'den fazla RAM varsa hepsini teker teker deneyerek bilgisayarı çalıştırmayı deneyin.

Artı -1 Eksi
Hocam sorunun VALORANT AC'si ile ilgili olduğunu düşünerek onu kapattım, sorun tekrarlarsa dediğinizi yapacağım. Sorun tekrar etmezse konuyu güncellerim.

Merhaba.

Aldığınız hata direkt ekran kartı kaynaklı oluşmuş.
Sürücüsü güncel değil ise DDU ile kaldırarak karta uyumlu stabil bir sürüm kuralım.

Kod:
SYMBOL_NAME:  nvlddmkm+1620120

MODULE_NAME: nvlddmkm

IMAGE_NAME:  nvlddmkm.sys

STACK_COMMAND:  .process /r /p 0xffffcc8591cee040; .thread 0xffffcc8591cbe040 ; kb

FAILURE_BUCKET_ID:  0x116_IMAGE_nvlddmkm.sys

Dosyanın bu sistemden olduğunu teyit etmek adına soruyorum.

Sistemde A520M-A PRO anakart, R5 5500 işlemci mi bulunmakta?

Evet.

Hocam 3 günlük süreçte önce Driver güncelledim daha sonrasında yine çökme yaşanınca DDU ile sıfırdan Driver kurdum ancak dün akşam durduk yere bir donma yaşadım lakin bu sefer bilgisayar kendisini yeniden başlatmadığı için ve ben manuel kapattığım için minidump dosyası oluşmadı. Ne yapmamı tavsiye edersiniz? Ben profilime eklememişim aşağıya sistemimi bırakayım:

AMD Ryzen 5500
MSI A520M-A PRO
MSI GeForce RTX 3060 VENTUS 2X OC 8 GB
Corsair Vengeance 16 GB (8x2)
WD Blue SN570 500 GB SSD
WD 1 TB HDD
FSP HYPER 550W PSU

Son düzenleme:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…