Bilgisayar mı motor mu?

Konudan alakasız ama sorayım dedim. Motor için 16 yaşında kullabılabilir mi hocam? Maksimum kaç CC kullanabilirim?

Kuryelik yapmayı düşünüyorumda 16 sına girince.

16'ya girince en fazla 125CC kullanabilirsin. Getir, Trendyol gibi yerlerde kuryelik yapmayı düşünüyorsan yapamazsın, en az 18 olman gerekiyor diye biliyorum. Belki bir dönerci tarzı bir yerde yapabilirsin.

16'ya girince en fazla 125CC kullanabilirsin. Getir, Trendyol gibi yerlerde kuryelik yapmayı düşünüyorsan yapamazsın, en az 18 olman gerekiyor diye biliyorum. Belki bir dönerci tarzı bir yerde yapabilirsin.
Tamamdır hocam teşekkür ederim. Daha 3 yıl var ancak olabildiğince çalışmak istiyorum. Mazot vb. problem yapmaz büyük ihtimalle.

Motor derim hem daha işlevsel hem de piyasası var. Motor aldıktan sonra parça parça PC toplanabilir. Hem PC için çok büyük paralar veriliyor. İş yapmıyorsan ödev çalışmıyorsan PC aşırı gereksiz en KralOyun'u da oynasan topluma karıştığında sana bir katkısı olmuyor.

Almanya'ya 1 aylık iş için gidiyorum gezicem de 2400 euro para ile döneceğim motor mu alayım PC mi toplayım.

En çok neye ihtiyacın varsa. Şimdi her gün halk araçlarıyla gidemiyeceğin bir yerdeyse motor. Ama her gün uzak bir yere veya ulaşamayacağın bir yere gitmiyorsan zevkine kalmış.

Şu an 43 bin TL ediyor. Sen gelesiye 45 bin kesin olur o.

İkisini de alırsın:

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı