Bilgisayar mı telefon mu?

Bence mantıksız. 3500 liraya PC toplanmaz 1500 liraya da elle tutulur telefon alınmaz. Bence telefon alıp kalan parayla da sadece ekran kartı alınabilir veya para tutabilir. Şu anki PC'ni bilmiyorum ama sonraki sistemine direk geçiş yapabileceğin herhangi bir ürün almakta mantıklı. SSD olsun ekran kartı olsun.

Son düzenleyen: Moderatör:
Kullandığın telefon ile ağır oyunlar oynamıyorsan, custom rom+root ile gayet güzel bir telefon olabilir.Eğer Pubg Mobile falan oynamak istiyorum diyorsanda 1000-1500 gibi bir bütçeye xiaomi bir telefon+ bilgisayar alabilirsin.

Dediğin çok saçma. 3500TL'ye 1050 Ti ekran kartlı Ryzen tabanlı paşa paşa sistem toplanır. 1500TL'ye de gayet yeterli bir telefon alınır. Telefonun amacı etrafa hava atmaksa dediğinde haklısın.

Sana önerim 2000 TL ile telefon alman kalan parayla sistemini geliştirmen. Eline para geçtikçe sistemi geliştirirsin aynı ikilemde kalsaydım ben böyle yapardım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…