Bilgisayar montajı doğru mu?

Teşekkürler, en yakın zamanda bir 8'lik ram ve ssd ekleyip ardından da soğutmayı iyileştireceğim.

CPU için cidden para harcamanıza gerek yok. Şu yaz gününde bile 65 dereceyi anca zorluyor. Stock fan oldukça yeterli bu işlemci için. İşin gerçeği, stock fanı daha da hızlı çalıştırabilirsiniz. Fakat gürültü yapıyor. Kulaklık ile PC kullanıyorsanız bu opsiyonu da kullanabilirsiniz. 3000 RPM gibi rakamlara çıkabiliyor fakat siz dokunmadığınız sürece maks 2000lerde çalışıyor. Bu da bir anektod olarak bulunsun.

Arkaya kaliteli bir fan alın. Kasanın ön tarafındaki fanı şimdilik arkaya takmak isteyebilirsiniz. Çünkü egzoz fanı olmadığı takdirde kasanın dış tarafında hissedilebilir ciddi sıcaklıklar oluşuyor.

Çok eski bir kasam var açıkçası ve bu kasada 3-4 tane fan var. En azından yeni, kaliteli bir fan alana kadar bunları kullanmayı düşünüyorum. İnşallah çok ses yapmıyorlardır.

Kablolamayı daha iyi yaptığımı düşünüyorum nasıl olmuş ?
Daha temiz olmuş. Kasanın kablolarını alttaki kısımdan geçirsen daha temiz bir görüntü olur. Ayrıca egzoz için arkaya bir tane fan şart dostum. En kısa zamanda takmanı öneririm.

Biraz daha uğraşarak bu hale getirebilirsin. Aslında kasada kablolama çok zor değil.

Son düzenleme:
Çok eski bir kasam var açıkçası ve bu kasada 3-4 tane fan var. En azından yeni, kaliteli bir fan alana kadar bunları kullanmayı düşünüyorum. İnşallah çok ses yapmıyorlardır.
Fan olsun da ne olursa olsun. Çok kaliteli bir şey gerekmiyor. Yeter ki içerideki sıcak havayı alıp dışarı atsın.
Biraz daha uğraşla bu hale getirebilirsin. Aslında kasada kablolama çok zor değil.
Eki Görüntüle 312781Eki Görüntüle 312782
Kablolama güzel dostum da, RAMleri yanlış takmışsın. Bu şekilde Dual channel modunda çalışmazlar. Aralarında bir boşluk olacak şekilde takmalısın. Ciddi bir FPS artışı yaşarsın.

Bende sadece 1 adet RAM var ve anakartın içinden çıkan bilgi kartında bu şekilde takmam gerektiği yazıyordu.
Pardon dostum, slotlar beyaz ya, ben sağdaki iki beyaz slotu RAM sanıyorum. Kusura bakmayasın.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…