Bilgisayar montajı için hangi malzemeler lazım?

Haaland7

Femtopat
Arkadaşlar güncel olarak yeni model sistem montaj yaparken ne malzemeleri almam lazım? 360mm sıvı soğutma(ekranlı) ekran kartlı yeni nesil sistem kuracağım ve bunu ilk kez yapacağım internetten okuya okuya. Tam olarak neler lazım? Hepsini almalıyım eksiksiz.
Mesela termal macun sürerken özel aparat falan var mı daha kolay sürmek için? Daha önce hiç sürmedim, bütün malzemeleri almam lazım sonra internetten baka baka yavaş yavaş kurmayı planlıyorum.

Son düzenleyen: Moderatör:
Benim aklıma gelen ilk şey ucu değiştirilebilir tornavida set. Örneğin: DepoMega 24 Parça Saatçi PC Gözlük Mıknatıslı Tornavida Seti Özel Kutulu Fiyatı, Yorumları - Trendyol Bu olabilir. Daha ucuzları ya da pahalıları bulunabilir tabii ki.
Termal macun sürme aparatına da ihtiyacınız yok. İnce tutarak "X" şeklinde yapmanız yeterli macunu.
Onun dışında kablolama yaparken plastik kelepçe ve onu kesmek için bir şey lazım. Artık makas mı kullanırsınız bıçak mı kullanırsınız orası size kalmış.
GPU için sarkma önleyici bir aparat GPU'dan çıkmıyorsa onu da öneririm. Nerva Design 3D Ayarlanabilir Ekran Kartı Tutucu, Ekran Kartı Destek Aparatı, Gpu Support, Ekran Kartı Destekleyici Fiyatı, Yorumları - Trendyol Şöyle bir şey işinizi fazlasıyla görür.
Yerde yapmayın montajı. Masa üstünde yapın.
Aklıma da başka bir şey gelmiyor şu an.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı