Bilgisayar montajında dikkat edilmesi gerekenler

ihsank48

Hectopat
Daha fazla  
Meslek
Mimar
Vatan Bilgisayar'dan bilgisayar topluyorum, Vatan'da bilgisayarı kurup 1 günde teslim etme hizmeti var ama ben kendim toplamayı düşünüyorum. Daha önce 0 sistem kurmadım, statik elektrik ile ilgili endişelerim var, nasıl önlemler almalıyım anakart ile temasa geçmeden önce? Biraz araştırdım statik elektriği vücuttan atmak yeter yazıyor genelde ama anakartı yakabilirsiniz çok dikkatli olun gibi birkaç bilgi okudum. İçime kurt düştü sormak istedim. Termal macun almam gerek mi? İşlemci stok soğutucu ile geliyor.

Son düzenleyen: Moderatör:
Sistem toplama videolarımızı izleyebilirsiniz.
Termal macun almanıza gerek yok, stock soğutuculu bir model alıyorsanız hazır sürülü geliyor.

Statik elektrige bayagi kafa takmissiniz. Ama bu endise edeceginiz en son sey olmali. Odanizin kapinin kolunu tutup 5 saniye bekleyin vücudunuzdaki statik elektrik bosalir.
Diger hususlar konusuna gelince Asim'in dedigi gibi basta Technopat olmak üzerine binlerce sistem toplama videosu var youtube'da bunlari izleyerek sisteminizi kendiniz toplayin.

Sevgiler :)

Uyarı! Bu konu 8 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı