Bilgisayar mühendisi hocaları ile tanışmak hata mı?

Makaleler
49
Merhaba,

PC hocalarıyla tanışmak hata mı? Bir hocaya attığım tüm maillere cevap veriyor. Diğerine belli aralıklarla mail yazıyorum, ancak 4-5 mailden sonra cevap veriyor. Bahsettiğim iki kişi de profesör ve yurt dışında doktora yapmış kişiler.

Çok geç cevap verene tekrar mail atmama gerek yoktur, değil mi? Bu kişiye mail atmak bana biraz absürt geliyor, ama yine de belirtmek istedim.

Tüm maillerime düzenli cevap veren hocaya genelde akşam mail atıyorum, sabah dönüş yapıyor. Bu kişilerle iletişim kurmak bir hata mı? Bazen tavsiye alıyorum, bazen de PC ile ilgili sorular soruyorum.

Bu kişilerle tanışmak yanlış mı, gereksiz mi? Şimdiye kadar sadece 2 veya 3 kişiyle tanıştım ve daha fazla kişiyle iletişim kurmadım.

Sizin görüşünüz nedir? İyi sosyaller.

Yanlış mı derken neyi kastediyorsunuz? Çok genel bir şey sormuşsunuz. Ne soruyorsunuz mesela? Bilgisayar mühendisi kişilere falanca ekran kartı falanca ekran kartından iyi mi diye soruyorsanız bu, onların uzmanlık alanı dışında bir sorudur. Bunun haricinde, akademik maillerini genel sohbet amaçlı değil de üniversite odaklı öğrenci, proje konuları hakkında görüşmeler için kullanıyorlardır diye düşünüyorum.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı