Peki laptopun kullanım ömrü sizce nedir?Arkadaşlarım var bilgisayar mühendisi hepsi il dışından geldiler ve laptop aldılar. Arada okula götürüyorlar, oyun oynuyorlar. İl dışına çıkıcaksan ve yurtta kalıcaksan kesinlikle laptop almalısın.
Eğitim mi önemli trafik sorunu mu? İstanbul'daki üniversiteler başka hangi ilde var? İstanbul ve Ankara dışında iyi üniversite bulunduran bir şehir yok ki.22 yaşındayım ve kendimi bildim bileli (doğduğumdan beri) İstanbul'dayım. Her geçen gün trafik artıyor ve sosyal aktiviteler dahada azalıyor. Bir yerden bir yere gitmek çoğu zaman kabir azabı. Otobüsler ve diğer araçlar tıklım tıklım kendi araban varsa ondada trafik saolsun. Daha geçen gün 15 dakikalık yeri 1 saatte geldim üstelik saat 23.10 civarıydı. Daha bir çok sıkıntısı var. İnsanları falan çok sıkıntı, her türlü pislik var. Şimdi eminim ki burada İstanbul'a laf ettim diye bana laf edecek insanlar olacakBenim sana tavsiyem şehir dışı gideceksen öğrenci şehri olarak görülen yerlere gitmen. He birde her şey çok pahalı burada. Suyundan tut ekmeğine kadar.
Hırpalamazsan 20 sene götürür. Performansı ne olur bilemem ancak.Peki laptopun kullanım ömrü sizce nedir?
20 Sene götürmesi imkansız gibi birşey. Zaten kullanım kılavuzunda 5-6 yıl yazıyor çoğu laptopta. Bundan 20 sene önceki bilgisayar imkanlarından bihabersiniz sanırım.Hırpalamazsan 20 sene götürür. Performansı ne olur bilemem ancak.
2002 model arçelik laptopum vardı. Geçen sene monitörü yandı. Çok hırpalamıştım gayet normal yani. Düzgün kullansaydım 20-25 sene götürürdü.20 Sene götürmesi imkansız gibi birşey. Zaten kullanım kılavuzunda 5-6 yıl yazıyor çoğu laptopta. Bundan 20 sene önceki bilgisayar imkanlarından bihabersiniz sanırım.
Vay canına, bilgisayar mühendisleri de autocad render kullanıyorlar mı?Ben okulda masaüstü bilgisayara da dizüstüye de ihtiyaç duydum. Kullanacağınız uygulamalar Autocat, diğer mimari render uygulamaları göz önünde bulundurularak, ve bilgisayarı taşıma sorununu göz önünde bulundurarak seçim yapmak gerekiyor. Fiyat olarak masaüstü, ergonomi olarak da dizüstü diyebilirim. Bundan sonrası bütçenize kalıyor.
Teşekkür ederim bu beni tekrar motive etti cumartesi pazar sınavım var sizlerden de dua bekliyorumEğitim mi önemli trafik sorunu mu? İstanbul'daki üniversiteler başka hangi ilde var? İstanbul ve Ankara dışında iyi üniversite bulunduran bir şehir yok ki.
Seçmeli ders, olarak düşünülebilir, derslerde kredi durumlarıyla savaşırken çok işine yarayacakVay canına, bilgisayar mühendisleri de autocad render kullanıyorlar mı?
Yapma allah aşkına bu kadar abartma olmaz. Ben şuan Kocaelinde okuyorum ve İstanbuldaki üniversitelerin %60'ından daha prestijli ve imkanlı bir üniversite. İstanbulda bir çok üniversite gördüm okuyanlar ile konuştum. Okulların sitelerinde künyede hocaların özgeçmişi falanda mevcut aç bak. İstanbulu gözünüzde çok büyütmeyen arkadaş.Eğitim mi önemli trafik sorunu mu? İstanbul'daki üniversiteler başka hangi ilde var? İstanbul ve Ankara dışında iyi üniversite bulunduran bir şehir yok ki.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.