Bilgisayar mühendisliği hedefini YBS ile degistirmek mantıklı mı?

ArlYolex

Hectopat
Daha fazla  
Merhaba, bu yıl sayısal 200k ile mezuna bıraktım hedefim bilgisayar mühendisliği fakat YBS bölümünü incelediğimde o da mantıklı gibi geldi. Meslek olarak hedefim yazılım programlama vs. bunun icin YBS olur mu, bilgisayar mühendisliği hedefine devam mi etmeliyim?

Detaylı konuşulması gereken bir konu aslında bundan dolayı uzunca yazmak istemedim ama benim fikrim YBS yerine bilgisayar bilimleri daha mantıklı bence eğer yazılım alanında devam edeceksen.

Eğer mühendislik yapmayacaksan sadece yazılım geliştiricisi olarak devam etmek istiyorsan. Ne okuduğun çok da önemli değil aslında. Bilgisayar müh. Bilgisayar bilimleri. Bilgisayar programcılığı bu bölümler dışarıdan alacağın yazılım eğitiminin temellerini akademik olarak sana sunuyor sadece. Eğer AR-GE veya farklı diğer mühendislik faaliyetlerinde bulunacaksan o zaman tabii ki bilgisayar mühendisliği eğitimi alman gerekiyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…