Bilgisayar mühendisliği için 30 bin TL MacBook önerisi

Şu an bir tavsiyem olamaz çünkü sektörü bilmiyorum, bilgisayar mühendisliğinde ağır çalışan yazılım kullanılıyor mu?

MacBook'larda ağır yazılım çalıştırılamayacağını düşünüyorsanız yok öyle bir şey. Native olduğu sürece gayet güzel çalışıyor her şey (oyunlar da dahil).

MacBook'a para verilmez. Mesleğiniz her ne olursa olsun. macOS denen balon işletim sistemi aşırı kullanışsız. Ben laptop fiyatları konusunda bilgili değilim ama normal bir laptop alıp Windows'ya da Linux kullanın daha iyi.

Aşırı kullanışsızdan kastınız ne merak ettim :D.

Son düzenleme:
MacBook'larda ağır yazılım çalıştırılamayacağını düşünüyorsanız yok öyle bir şey. Native olduğu sürece gayet güzel çalışıyor her şey (oyunlar da dahil).

Aşırı kullanışsızdan kastınız ne merak ettim :D.

hocam önerir misiniz?

Hocam önerir misiniz?

1.5 yıldır aktif kullanıyorum bunu Android uygulama geliştirme ve edit işlerinde hiç üzmedi şu ana kadar. Ben 23'e almıştım 30 şu an fazla değil gibi sanki. Eğer kullanacağın programlar ARM Mac destekliyorsa ve oyun oynama gibi bir derdin yoksa kesinlikle üzmez.

1.5 yıldır aktif kullanıyorum bunu Android uygulama geliştirme ve edit işlerinde hiç üzmedi şu ana kadar. Ben 23'e almıştım 30 şu an fazla değil gibi sanki. Eğer kullanacağın programlar ARM Mac destekliyorsa ve oyun oynama gibi bir derdin yoksa kesinlikle üzmez.

Peki bunun 8 GB'lığı üzer mi hocam?

Bu videoda anlatıyor.
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Yusuf ipek ağır Linux'cu bir insan karanlık tema seçeneğinin kurulum ekranının başında olmamasına bile önem veren biri. Videoda zaten belirtiyor "ben böyle alıştığım için garip geliyor olabilir" diye. Bahsettiği pencere yönetimi sıkıntıları önceden ücretsiz ufacık bir uygulamayla çözülüyordu artık ona da gerek kalmadı son güncellemeyle hallettiler. Beğenmediği şeyler Windows'ta çok daha kötü halde ve kendisi de aynı fikirde zaten. Buna rağmen gidip macOS yerine Windows önermişsin bilmediğin konu hakkında başkalarının fikirleri üzerinden yorum yapmaya çalışıyorsun ama fikir almaya çalıştığın adam da gidip Windows önermez. Çelişki içinde çelişki yani bilmediğin konularda yorum yapma lütfen.

Yusuf ipek ağır Linux'cu bir insan karanlık tema seçeneğinin kurulum ekranının başında olmamasına bile önem veren biri. Videoda zaten belirtiyor "ben böyle alıştığım için garip geliyor olabilir" diye. Bahsettiği pencere yönetimi sıkıntıları önceden ücretsiz ufacık bir uygulamayla çözülüyordu artık ona da gerek kalmadı son güncellemeyle hallettiler. Beğenmediği şeyler Windows'ta çok daha kötü halde ve kendisi de aynı fikirde zaten. Buna rağmen gidip macOS yerine Windows önermişsin bilmediğin konu hakkında başkalarının fikirleri üzerinden yorum yapmaya çalışıyorsun ama fikir almaya çalıştığın adam da gidip Windows önermez. Çelişki içinde çelişki yani bilmediğin konularda yorum yapma lütfen.
Siz de fanboyluk yapıyorsunuz. Windows'u yazılım desteği için önerdim. Kişiselleştirmeye önem veriyorsa ve sadece yazılım yapacaksa Linux önerdim. Gidip de Macbook çöpünü almasına gerek mi var?

Siz de fanboyluk yapıyorsunuz. Windows'u yazılım desteği için önerdim. Kişiselleştirmeye önem veriyorsa ve sadece yazılım yapacaksa Linux önerdim. Gidip de MacBook çöpünü almasına gerek mi var?

@356280 yukarıda sana gereken cevabı vermiş. Hayatında hiç MacBook ellememiş adamlar Mac konusunda yorum yapmasın bir zahmet.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı