Bilgisayar mühendisliği için 40-45 bin TL'ye şarjı uzun giden laptop önerisi

Bütçe
40.000-45.000
Hocam ben bunu iade edeceğim ya, sorunun kaynağını buldum, bobinler ya da transistörler dandik veya bozuk, klave ışığını arttırdıkça sesin frekansı değişiyor, azalıyor, çoğalıyor, bildiniz kusurlu yani ama şöyle ki fiyatı değişecek son 1 saati kaldı, buna değişim alma ihtimalim var mı, asus bu sese değişim verir mi sizce, sesi buradan dinleyebilirsini, videoda klavye ışık seviyesini de değiştirdim ses bariz belli oluyor.
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

sesi duyunca net oturdu şu an zaten cihazı değiştirmek istemiyorsan gönder servise değişim yapmaları gerek, klavye aydınlatması demişsin belki klavyesindeki ledlerde sorun vardır klavye değişir vs. İade edip yeni cihaz için kasımı beklemek zorunda kalabilirsin.

Memnunsan servis sıfır ürün göndermesi lazım bariz elektronik sorun bu lanet ses.

anladim hocam guncellerseniz bizi sevinirim iade edince
Tamam hocam, şu an iade talebi oluşturdum, yarın almaya gelirler muhtemelen.

sesi duyunca net oturdu şu an zaten cihazı değiştirmek istemiyorsan gönder servise değişim yapmaları gerek, klavye aydınlatması demişsin belki klavyesindeki ledlerde sorun vardır klavye değişir vs. İade edip yeni cihaz için kasımı beklemek zorunda kalabilirsin.

Memnunsan servis sıfır ürün göndermesi lazım bariz elektronik sorun bu lanet ses.
Klavye ışığı kapalıyken de ses var, açınca ses değişiyor, ışık seviyesini arttırıyorum yine değişiyor, akım tutucu artık nasıl tabir ediliyorsa, transistör mü, kapasitör mü, her neyse artık, komponent kalitesi kötü belli ki, daha sıfır üründe bile bozuk çıkabiliyor, iyiki de şimdi çıktı, garanti bitince çıksa daha kötü olurdu, yol yakınken iade'ye başvurmuş oldum.

Tamam hocam, şu an iade talebi oluşturdum, yarın almaya gelirler muhtemelen.

Klavye ışığı kapalıyken de ses var, açınca ses değişiyor, ışık seviyesini arttırıyorum yine değişiyor, akım tutucu artık nasıl tabir ediliyorsa, transistör mü, kapasitör mü, her neyse artık, komponent kalitesi kötü belli ki, daha sıfır üründe bile bozuk çıkabiliyor, iyiki de şimdi çıktı, garanti bitince çıksa daha kötü olurdu, yol yakınken iade'ye başvurmuş oldum.
hocam ne yapmayi dusunuyorsunuz bunu iade edip

hocam ne yapmayi dusunuyorsunuz bunu iade edip
Macbook alacağım sanırım, evdeki bilgisayarımla uyumlu olsun diye Windows tercih etmiştim ama evdekini artık sadece oyun için, Macbook'u da üniversite için kullanacağım, evdeyken de Macbook'u monitörüme bağlayarak kullanırım, yine benim için rahat olabilir.

Macbook alacağım sanırım, evdeki bilgisayarımla uyumlu olsun diye Windows tercih etmiştim ama evdekini artık sadece oyun için, Macbook'u da üniversite için kullanacağım, evdeyken de Macbook'u monitörüme bağlayarak kullanırım, yine benim için rahat olabilir.
hangi macbook u almayi dusunuyorsun

hocam bu arada ayni modeli kullanan bir kac kisiyle konustum sorun kronikten cok size denk gelmis sanirim cunku onlar oyle seyler yasamamislar

Son düzenleme:
Bildiğim kadarıyla M2'ler ısınıyor, bu yüzden M2'de Air almak mantıksızmış, M4 Air düşünüyorum.

hangi macbook u almayi dusunuyorsun

hocam bu arada ayni modeli kullanan bir kac kisiyle konustum sorun kronikten cok size denk gelmis sanirim cunku onlar oyle seyler yasamamislar
İkinci el M4 Macbook Air almayı düşünüyorum, olmazsa da sıfır M3 Air alabilirim.
Bu arada yaşadığım sorunu Asus arıza olarak kabul etmiyormuş, iade ettiğim iyi olmuş.
Screenshot_20250917_093535_Gmail.png

Bildiğim kadarıyla M2'ler ısınıyor, bu yüzden M2'de Air almak mantıksızmış, M4 Air düşünüyorum.

İkinci el M4 Macbook Air almayı düşünüyorum, olmazsa da sıfır M3 Air alabilirim.
Bu arada yaşadığım sorunu Asus arıza olarak kabul etmiyormuş, iade ettiğim iyi olmuş.
Eki Görüntüle 2575214
Ülkenin haline ağlasak mı gülsek mi bilemiyoruz. FP ürün olacak diye kıstıkça kısıyorlar ne yazık ki.

Mac'te pişman olmazsın iş açısından, oyunu masaüstünden devam.. Ben bile mac ile uzak bağlantı yaparak masaüstünde oyun oynuyorum arada :D

Kendimde bir Asus kullanıcısı olarak hayatımda biryerinden cızırtı gelmeyen bir asus görmedim şahsen kendi çevremde. Benimkinde de açılışta 1 dk lik cızırtı çıkarıyo ve feci performans kaybı yaşanıyo o sürede. Kendine gelmesini beklemekten başka çarem kalmıyo. İşin kötü tarafıda ilk başlarda olmuyordu. Sonradan olmaya başladı onda da çok kısaydı ondan uğraşmadım. Neyse Macbook'u ne zaman almayı düşünüyorsun. Benimde aklımda vardı ama oyun kısmı çok fazla kafamı kurcalıyo.

@Shyankh Az çok isteklerimiz benzermiş hocam. Ben de uzun araştırmalar sonucu M4 Air'e karar vermiştin son saniye bütçe desteği de gelince Pro kasasını aldım yakın zamanda elime ulaşır. Hayırlı olsun size de. Bence çok doğru bir karar vermişsiniz MacBook'a yönelerek.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı