Ağır oyunlar oynayacağımOyun oynayacak misin oynamayacak misin, eger oyun oynayacaksan ona gore onerelim.
Bütçeniz 140k sanırım. Biraz beklenip rtx 5080-5090 laptoplar alınabilir şu an piyasada pek bulunmuyor. Ama şunu unutmayın lütfen 5090 laptop ve masaüstünde çok fazla performans farkı olacaktır, bu sizi üzmesinAğır oyunlar oynayacağım alacağım laptopta
Ağır oyunlar oynayacağım
Bütçeniz 140k sanırım. Biraz beklenip rtx 5080-5090 laptoplar alınabilir şu an piyasada pek bulunmuyor. Ama şunu unutmayın lütfen 5090 laptop ve masaüstünde çok fazla performans farkı olacaktır, bu sizi üzmesin
Ekranı lcd olunca bi tık kötü oluyor 4 sene ye yakın sadece oled ekranlarla vakit geçirdim o yüzden kötü görünür diye tırsıyorumBu fiyata kaçmaz ürün bence. Her işinizi fazlasıyla görür. İndirim ne zaman biter emin değilim.90.000 TL'ye Legion 7 Pro RTX 4080 alınır mı?
Arkadaşlar 6 taksite bu ürün alınır mı? Yeni nesil bakmak daha mı mantıklı...www.technopat.net
Ekranı LCD olunca bir tık kötü oluyor 4 sene ye yakın sadece OLED ekranlarla vakit geçirdim o yüzden kötü görünür diye tırsıyorum.
Panel konusunda kesinlikle haklısınız. Zaten 4080 indirimi bitti. OLED olarak güvenilir liman Legion 5070 Ti var 149 k. Çok pahalı şu anda.
Türkiye piyasasına gelirse Legion 5 5070 Ti bakabilirsiniz. 1950$ ABD, 2200€ +- AB fiyatı. Eğer Türkiye gelirse 2600/2700 satılır diye umut ediyor
Dediğiniz laptopa baktım, incelemelerinde Almanya'da bile zor bulunuyormuş gayet güzel bir laptop en güçlü 5070 Ti onda var ancak batarya süresi aşırı düşükmüş.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.