Merhaba, bilgisayar mühendisliği ve oyun için laptop arayışındayım. Bütçemin sınırında Dell G15 5530 ve ASUS TUF F15 modelleri arasında kaldım. Dell G15'e Windows 11 yüklü geliyor ve işlemci bakımından daha üstün ama anladığım kadarıyla ısınma problemi ve kallavi bir adaptörü var. Ayrıca MUX switch ve boşta SSD slotu da yok. ASUS TUF F15 modelinde ise MUX switch, Type-C'den şarj, boşta SSD ve RAM slotu gibi işime oldukça yarayacak özellikler var. Sizce daha iyi işlemci için ASUS TUF F15'ten vazgeçmeye değer mi?
Açıkçası bu 3 model arasında kaldım. Acer, HP, Lenovo vs. almayı pek düşünmüyorum. Yine de başka önerilere de açığım ancak önceliğim bu 3 model. Bütçem maksimum 35k.
Acer Nitro 5 AN515-58-79CQ Notebook NH.QM0EY.00E detaylı özelliklerini inceleyin, benzer ürünlerle karşılaştırın, ürün yorumlarını okuyun ve en uygun fiyatı bulun.
Acer Nitro 5 AN515-58-79CQ Notebook NH.QM0EY.00E detaylı özelliklerini inceleyin, benzer ürünlerle karşılaştırın, ürün yorumlarını okuyun ve en uygun fiyatı bulun.
İkisi de oyun için güzel laptoplar ama çoğunlukla mühendislik programları kullanacağımdan işlemci benim için daha ön planda. Benim bulduklarım sizce f/p olarak değmez mi hocam?