Bilgisayar mühendisliği için hesap makinesi önerisi

Ldn9118a

Hectopat
Merhaba, bilgisayar mühendisliği 1. sınıf öğrencisiyim ve hesap makinesine ihtiyacım var. Evde eski bir hesap makinesi var, Casio fx-3800p. Onu bir kere fizik laboratuvar dersine götürdüm ama hesaplama sonuçları arkadaşlarımın kullandığı yeni makinelerden farklı çıkıyor, bu da sin tan hesaplarken oluyor. Sizce bu makineyle idare edebilir miyim yoksa yeni makine mi almalıyım?

Dosya Ekleri

• 20251026_201129.jpg
    67,7 KB · Görüntüleme: 11

Sınavda kullanmıyorsanız, hesap makinesine gerek yok. Telefonunuzun Scientific Calculator kısmı yeterlidir.

İllaki bir öneri istiyorsanız; Amazon.com.tr

Sınavda kullanmıyorsanız, hesap makinesine gerek yok. Telefonunuzun Scientific Calculator kısmı yeterlidir.

İllaki bir öneri istiyorsanız; Amazon.com.tr
Sınavlarda lazım fizik deneylerinde kesinlikle şart. Attığınız makine bütçemi aşıyor da 600 tl civarına fx-82ms buldum onlar nasıl işimi görür mü?

Sınavlarda lazım fizik deneylerinde kesinlikle şart. Attığınız makine bütçemi aşıyor da 600 tl civarına fx-82ms buldum onlar nasıl işimi görür mü?
Fizik I için istiyorsunuz herhalde, uygundur.

Fizik I için istiyorsunuz herhalde, uygundur.
Evet onun için istiyorum ama 4 yıl beni götürecek bir şey istiyorum. Matematik dersi için hocam hesap makinesi ile ilgili bir şey söylemedi ihtiyacım olur mu bilmiyorum.

Evet onun için istiyorum ama 4 yıl beni götürecek bir şey istiyorum. Matematik dersi için hocam hesap makinesi ile ilgili bir şey söylemedi ihtiyacım olur mu bilmiyorum.
Calculus I veya II alacaksınız muhtemelen. Şahsen ben bile kullanmıyorum, yeterli olucaktır.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…