F Frastoly Hectopat Katılım 21 Mayıs 2020 Mesajlar 147 Çözümler 2 28 Temmuz 2021 #11 AlbertEnisteniz dedi: MacBook tercih edin. En iyisi o olur. PT'de tam bütçenize uygun. Genişletmek için tıkla... Pt ilk defa duydum güvenilir mi?
AlbertEnisteniz dedi: MacBook tercih edin. En iyisi o olur. PT'de tam bütçenize uygun. Genişletmek için tıkla... Pt ilk defa duydum güvenilir mi?
A Ahmet kenger Hectopat Katılım 17 Aralık 2020 Mesajlar 1.418 Daha fazla Cinsiyet Erkek 28 Temmuz 2021 #12 Frastoly dedi: Pt ilk defa duydum güvenilir mi? Genişletmek için tıkla... PTT demek istedi sanırım arkadaş eğer PTT ise güvenilirdir.
Frastoly dedi: Pt ilk defa duydum güvenilir mi? Genişletmek için tıkla... PTT demek istedi sanırım arkadaş eğer PTT ise güvenilirdir.
m3t0 Hectopat Katılım 28 Nisan 2020 Mesajlar 803 Çözümler 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek 28 Temmuz 2021 #13 Frastoly dedi: Pt ilk defa duydum güvenilir mi? Genişletmek için tıkla... Tam adı pozitif teknoloji. Apple resmi satıcısı. Bende kendi MacBook'umu oradan aldım ve hiçbir sorun yaşamadım. PT Apple Premium Education Partner - Pozitif Teknoloji PT Apple Premium Education Partner - Pozitif Teknoloji’de öğrenciler için özel Apple indirimleri, kampanyalar ve yetkili uzman desteği sizi bekliyor! www.pt.com.tr
Frastoly dedi: Pt ilk defa duydum güvenilir mi? Genişletmek için tıkla... Tam adı pozitif teknoloji. Apple resmi satıcısı. Bende kendi MacBook'umu oradan aldım ve hiçbir sorun yaşamadım. PT Apple Premium Education Partner - Pozitif Teknoloji PT Apple Premium Education Partner - Pozitif Teknoloji’de öğrenciler için özel Apple indirimleri, kampanyalar ve yetkili uzman desteği sizi bekliyor! www.pt.com.tr
M Mkakil96 Hectopat Katılım 11 Nisan 2020 Mesajlar 53 28 Temmuz 2021 #14 Frastoly dedi: Pt ilk defa duydum güvenilir mi? Genişletmek için tıkla... Ben zamanında PT'den çok sayıda alışveriş yaptım herhangi bir sıkıntı çekmedim yine apple ürünü alacak olsam bakacağım ilk adres orası olur.
Frastoly dedi: Pt ilk defa duydum güvenilir mi? Genişletmek için tıkla... Ben zamanında PT'den çok sayıda alışveriş yaptım herhangi bir sıkıntı çekmedim yine apple ürünü alacak olsam bakacağım ilk adres orası olur.
F Frastoly Hectopat Katılım 21 Mayıs 2020 Mesajlar 147 Çözümler 2 28 Temmuz 2021 #15 Ahmet kenger dedi: PTT demek istedi sanırım arkadaş eğer PTT ise güvenilirdir. Genişletmek için tıkla... Yok baktım pt diye bir site var.
Ahmet kenger dedi: PTT demek istedi sanırım arkadaş eğer PTT ise güvenilirdir. Genişletmek için tıkla... Yok baktım pt diye bir site var.
A Ahmet kenger Hectopat Katılım 17 Aralık 2020 Mesajlar 1.418 Daha fazla Cinsiyet Erkek 28 Temmuz 2021 #16 Frastoly dedi: Yok baktım pt diye bir site var. Genişletmek için tıkla... Evet hocam yanlış biliyor muşum
Frastoly dedi: Yok baktım pt diye bir site var. Genişletmek için tıkla... Evet hocam yanlış biliyor muşum
m3t0 Hectopat Katılım 28 Nisan 2020 Mesajlar 803 Çözümler 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek 28 Temmuz 2021 #17 Appe'ın kendi sitesinden de alabilirsiniz. Kendi sitesinde eğitim indirimli alınca AirPods hediye ediyorlardı ancak fiyatı Pt'ye göre çok daha yüksekti.
Appe'ın kendi sitesinden de alabilirsiniz. Kendi sitesinde eğitim indirimli alınca AirPods hediye ediyorlardı ancak fiyatı Pt'ye göre çok daha yüksekti.