Bilgisayar Mühendisliği için yazılım dili önerisi

Önce teşekkür ederim C ile başlamayı düşünüyorum sistemi kendi kafamda iyice oturtursam ilerde alanıma iyice karar verdiğimde bu işe yarayacak ki heves kırılma konusunda şöyle düşünüyorum hani hiç anlamadım Python ile devam ederim kavrarım C ye tekrar geçiş yaparım. Ayrıca dijital oyun(bilgisayar) alanına yönlenmek istiyorum C öğrendikten sonra hangi dil işime yarar ?

Genel öğrenmek nedir hocam? Kendinize bir proje belirleyip onun için çalışsanız olmuyor mu?

Yukarda belirttiğim gibi alanım tam belli değil siber güvenlik de gelebilir tercih sonrası ikisine de uyumlu olsun şimdi C mi Python mu karar veremedim ?
Hocam şimdi ben Game Development için C++ öğreniyorum.Siber güvenlik tercih ederseniz C++ öğrenmenizi tavsiye ederim.Ama öğrenmesi diğer diller kadar kolay değil.

Hocam şimdi ben Game Development için C++ öğreniyorum.Siber güvenlik tercih ederseniz C++ öğrenmenizi tavsiye ederim.Ama öğrenmesi diğer diller kadar kolay değil.
Bilgisayar mühendisliği gelirse alanım oyun olacak olmadı siber güvenlik ondan dolayısı ile tam her şeye uyumlu bir şey arıyorum nokta atışı tam olarak.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…