Bilgisayar mühendisliği stajı nasıl bulunur?

Algoris

Kilopat
Merhaba Tekirdağ Namık Kemal Üniversitesi bilgisayar mühendisliği lisans eğitimimi geçtiğimiz günlerde tamamladım. Yalnız toplam 60 iş günü yapılması gereken 2 zorunlu stajımız var ve ben 3. sınıfın yazından beri yaptığım onlarca başvuruya rağmen hala staj bulamadım. Birçok kişinin hiçbir bilgisi olmadan çok iyi firmalarda stajlar yaptıklarını görüyorum ve ben de en azından ortalama bir yerde staj yeri bulmak istiyorum. En hızlı staj bulabileceğim yöntem nedir ne yapabilirim önerilerinizi bekliyorum.
Yaptığım başvurulara genelde hiçbir yanıt gelmiyor bazılarına sağ olsunlar red maili gönderiyorlar başvurudan 3-4 ay sonra.

Eğer Çorlu'da yapmayı düşünürsen yardımcı olabilirim. Ben de Namık Kemal'den elektronik mühendisliğinden mezunum. İletişim bilgilerini uygun bir yolla bana iletirsen CV'ni Çorlu'da çalışan arkadaşlarıma ulaştırabilirim.

Eğer Çorlu'da yapmayı düşünürsen yardımcı olabilirim. Ben de Namık Kemal'den elektronik mühendisliğinden mezunum. İletişim bilgilerini uygun bir yolla bana iletirsen CV'ni Çorlu'da çalışan arkadaşlarıma ulaştırabilirim.
Bir müddet ikamet ettiğim yere yakın (İstanbul-Beylikdüzü) bir staj arayışında bulunacağım eğer ki hala bulamamış olursam size cv'mi ileteceğim çok teşekkür ederim ilginiz için.

Bir müddet ikamet ettiğim yere yakın (İstanbul-Beylikdüzü) bir staj arayışında bulunacağım eğer ki hala bulamamış olursam size CV'mi ileteceğim çok teşekkür ederim ilginiz için.

Rica ederim. Linkedln üzerinden konumunuza yakın yerlerdeki firmaların ik direktörleriyle de iletişime geçmenizi tavsiye ederim.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı