Bilgisayar mühendisliği ve oyun için bilgisayar önerisi

Ancak o sistemde de 1660 Ti var, işlemci farkını ekran kartı fazlasıyla kapatıyor.
Bazı oyunlarda GTX 1650 performansını aldıktan sonra GTX 1660 Ti olması çok şey ifade etmiyor.

Ediyor. 4GB video belleği ile mühendislik kolay olur mu sanıyorsun?
Konu sahibi sadece mühendislik için mi tavsiye istemiş ? Oyun işin içine girince yok sayacaksak konu baştan yanlış zaten.

Konu sahibi sadece mühendislik için mi tavsiye istemiş ? Oyun işin içine girince yok sayacaksak konu baştan yanlış zaten.
Sadece mühendislik için tavsiye istememiş ancak sadece işlemci farkı yüzünden 4GB video belleği ile mühendislikte sıkıntı yaşamaktansa 1660 Ti alıp hem video belleği hem de ekran kartı performansı konusunda rahat etmek daha mantıklı.

Tabii ki haklısınız ama R7 3750H yine de son çare olarak tercih edilmeli ki ben bir süre daha bekler yine de R7 3750H almazdım.
Konu sahibi ortalama bir bütçe belirtirse daha nokta atışı ve verimli tavsiye verebiliriz.

Tabii ki haklısınız ama R7 3750H yine de son çare olarak tercih edilmeli ki ben bir süre daha bekler yine de R7 3750H almazdım.
İndirim kovalanırsa veya fiyatların düşmesi beklenirse işlemci olarak da daha yüksek bir model tercih edilebilir, ekran kartı da 1660 Ti gibi bir kart olursa güzel bir ikili olur. Yine de 3750H o kadar da kabus bir işlemci değil ya, bildiğim kadarı ile 8300H ile benzer performans gösteriyor. Ben olsam 1660 Ti'ın video belleği avantajından dolayı mühendisliği de göz önünde bulundurarak A seçeneğini alabilirdim. Burası biraz da konu sahibinin tercihine kalıyor, ya biraz oyun performansından feragat edilecek, ya da mühendislik işlerinden.

şöyle bakabilirsiniz
Bu ekran kartı sadece grafik-görüntü ile ilgili programlarda mı etki ediyor? Yani visual studioda akılıcılık ya da aynı anda birden çok sekme açma gibi işlemlerde cpu gibi bir etkisi var mı? Asıl sormak istediğim cpu dan kısıp onun açığını gpu kapatabilir mi studio-çoklu sekme gibi şeyler için?

Son düzenleme:

Kesinlikle F, a şıkkındaki laptop Pavilion, hem ısınıyor, hem 2 yaşında, hem de MAX-Q. İşlemci desen i5 8300h gücünde, ekran kartı desen darboğaz yiyor. Kesinlikle F şıkkı dengeli bir tercih olur

Monster marka olması sorun teşkil eder mi? İndirimle 9150 TL denk geliyor.
Ve tn panel

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…