Bilgisayar önce siyah ekranda dondu ve sonra kasmaya başladı

683019

Centipat
Merhaba. Bilgisayarımda YouTube'dan video izliyordum. Birden bilgisayar siyah ekranda kaldı. Açma kapama tuşuna basılı tutup kapattım bilgisayarı. Daha sonra açtım sorun yok diye düşündüm ama Google'a vs girerken kasmalar başladı. Videolar, canlı yayınlar vs. hep kasıyor. (şöyle bir ara bilgi vereyim: Görev çubuğu tam ekranda vs. gitmiyor ve bilgisayar açıldıktan sonra simgeler, sözcük boyutu vs. değişmişti.)

Normal değil evet macun değişimi şart. Bu yüzden diyoruz hep önce her şeyi kontrol etmek lazım diye :) Sorunun umarım macun değiştirince düzelir.
Yani 87 derece normal değil işlemci işlev yapamaz ısınır 90 üstünde yanma riski bile var. Macunu kesinlikle değiştirmelisin problem o değilse bile.

Anladım. Hiç olmazsa format atarız yapacak bir şey yok. Teşekkür ederim yardımcı olduğun için❤️
Ne demek hocam macun değiştirdikten sonra sorun düzelmez ise yeni konu aç @'le beni yine yardımcı olmaya çalışırım. Konunun çözümü için
Yani 87 derece normal değil işlemci işlev yapamaz ısınır 90 üstünde yanma riski bile var. Macunu kesinlikle değiştirmelisin problem o değilse bile.
bunu çözüm olarak işaretleyebilirsin.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı