Bilgisayar oynamak artık sarmıyor

Sürekli aynı şeyleri yaptığınız için olabilir. Farklı oyun türleri veya gamepad gibi farklı şekilde oynama türlerini deneyebilirsiniz.

Büyümüşsünüz Allah göstermesin

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Sistemi satıp arkadaşımla beraber gym e yazılmayı düşünüyorum şu anlık, başka yapabilecek aktivitem yok zaten.

Kanka bana da aynısı oldu bilgisayar almadan önce diyordum bilgisayarım olsun hep oynarım şimdi mis gibi bilgisayarım var sarmıyor benim de RTX 4060 Ryzen 5 5600 sistem var ama işte sarmıyor.

Son düzenleme:
Kanka bana da aynısı oldu bilgisayar almadan önce diyordum bilgisayarım olsun hep oynarım şimdi mis gibi bilgisayarım var sarmıyor benim de RTX 4060 Ryzen 5 5600 sistem var ama işte sarmıyor.

Hocam yeni telefon aldım PUBG Mobile oynamak PC oynamaktan daha zevkli geliyor.

Hocam bunu siz değil genel olarak sizin yaşınızda olan bir çok kişi yaşıyor ben 19 yaşıma girdim ve gram oyun oynayasım kalmadı.

Genellikle tek oyunculu oyunlar oynamak daha fazla zevk verecektir hocam biraz o kısma yönelebilirsiniz bence.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…