Bilgisayar oyunlarda ısınıp kapanıyor

Faruk Düzduvar

Decapat
Daha fazla  
Arkadaşlar merhaba ben eski NFS oyunları oynamayı çok seviyorum bugün Most Wanted 2 indirdim sistemim oyun gereksinimlerini kat kat karşılarken aniden bilgisayar ısınıp kapandı. Yardım eder misiniz?

Dosya Ekleri

• resim_2022-07-31_220612518.png
    resim_2022-07-31_220612518.png
    22,8 KB · Görüntüleme: 31
Önceden dikkatli ol: Laptopsa içine açıp bak ve bilgisayarı çalıştır, soğutma bloğlarının hepsi çalışmıyorsa bir ustaya düzeltdir. Eğer hepsi çalışıyorsa ben bilmem.

Nasıl dikkatlı olmalıyım bazen heyecan yapıyorum

Dostum önce bataryayı mutlaka çıkart. Statik elektriklenme olmaması için plastik eldiven kullan. Çıkardığın vidaları ve parçaları nereden çıkardığını unutma.
Bu işlerden hiç anlamıyorum diyorsan güvenilir bir bilgisayarcıya götürmeni tavsiye ederim laptoplar masaüstü gibi değildir. Biraz hassas olurlar daha büyük arızaya sebep olabilirsin.

laptop

resimde var
Öncelikle ben genel düşünüp masaüstü varsayarak yorum yaptım.
Laptop ise bilgisayarınız her Laptop'un soğutma tasarımı farklı oluyor ancak mobil bir işlemcinin 90 derecede çalışması fazla tabiki de bunun için güvenilir bir kişiye canlı olarak gösterip tamir ettirmeni tavsiye ederim.
Bende laptop kullandım yılda bir dizüstü PC'min içini açar fanları vesaire temizler macununu yenilerdim eğer elin yatkın değilse bu işlere çok girme bilen birinden yardım al. Sorun büyük ihtimalle soğutma kaynaklı

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı