Bilgisayar oyunlarda ısınması

XOXM Buğra

Hectopat
Beyler kafayı yemek üzereyim. Bilgisayarım bir gün çok ısınıyor tüm oyunlar kasıyor. Ertesi gün çok güzel saatlerce oynasam da sıkıntı olmuyor. Çok fazla bilgisayar kullandım ancak böylesine rastlamadım. Kullandığım en kötü bilgisayar bu. Çözemiyorum bilgisi olan yardımcı olursa sevinirim. Teşekkürler şimdiden.

Son düzenleyen: Moderatör:
Crackli oyunlar kullanıyor musun veya kasan kapalı bir yerde mi yoksa masanın üstünde mi ayrıca kasa fanların sıkıntılı mı sıkıntısız mı. Gördüğün üzere çok fazla seçenek var...
hayır kullanmıyorum kasa yerde fanlar dönüyor aio s800dp soğutucusunu kullanıyorum
Bilgisayar konumunuz nedir ?
yerde sürekli klima çalışıyor siyah perde var oyuncu odası yaptım ancak bilgisayar bozulunca buna kaldım bu da sıkıntı çıkarıyor
Kasa konumu önemsiz değil o zaman siz arka tarafını egzoz fanının o tarafı duvarın dibine koyuverin.
Korsan oyunlarla alakası yok.
Sistem parçaları nelerdir?
Kasanın hava alınacak yerleri kapalı mı? Egzoz fan tarafı bir yere çok yakın veya kapalı mı?
Ekran kartı veya işlemci fanları dönüyor mu? İşlemci macun ne durumda?
Bir sürü soru var. Net bir şey söyleyemeyiz. Oynadığın oyuna göre de ısınma değişir. Sen GTA V oynuyorsan ısınır ama gidip CS:GO veya Valorant gibi düşük sistem isteyen oyun oynarsan çok normal.
bilgisayar oyun seçiyor valorantta çok ısınırken x daha güçlü oyunda ısınmıyor veya o gün lol oynuyorum ısınmıyor ertesi gün açıyorum elimi yaklaştıramıyorum bile

Son düzenleme:
hayır kullanmıyorum kasa yerde fanlar dönüyor aio s800dp soğutucusunu kullanıyorum

yerde sürekli klima çalışıyor siyah perde var oyuncu odası yaptım ancak bilgisayar bozulunca buna kaldım bu da sıkıntı çıkarıyor

bilgisayar oyun seçiyor valorantta çok ısınırken x daha güçlü oyunda ısınmıyor veya o gün lol oynuyorum ısınmıyor ertesi gün açıyorum elimi yaklaştıramıyorum bile
O zaman sorunun güç kaynağında olması muhtemel. Onu bir kontrol edin derim belki yeterli gücü sağlayamıyordur belki de bozulmuştur ve gereğinden fazla veriyordur enerjiyi.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı