Bilgisayar oyunu açınca kendini resetliyor

deatchesteR

Centipat
Daha fazla  
Merhaba bir sorunum var bilgisi olan yardımcı olur ise sevinirim.

Konu: Bilgisayarımda sürekli Valorant oyununu oynuyorum hiçbir sorun olmadan sürekli çalışıyor ve ısınma vs gibi sorunlarda olmuyor. Ama Valorant dışında herhangi bir oyun ne olursa olsun CS:GO, FIFA vs oyunu açtığım gibi veya 1-2 dakika içerisinde bilgisayar kendini resetliyor. Bir de 100 MB'lık 2D boyutlu bir oyunu açmayı denedim 2 boyutlu zayıf bir oyunda bile bilgisayarım kendini resetliyor sorunun ne olduğunu anlamış değilim daha önce yaşayan vs varsa yardımcı olursa sevinirim.

Son düzenleyen: Moderatör:

Dosya Ekleri

• 22.png
    22.png
    153,9 KB · Görüntüleme: 36
Ekran kartı için 3D ve VRAM testi yapar mısın 6 Iteration olana kadar?
bu vram testi , ekran kartında Iteration ile alakalı birsey yazmıyor 6 Iteration olduğunu nasıl anlayabilirim
Peki, güç kaynağınızın yanındaki etiket turuncu mu yoksa siyah mı?

Eki Görüntüle 903472
bu fotoğraftakiyle birebir aynı
Ekran kartı için 3d testini yaparken 6 dakikayı geçerken yaşadığım sorunun aynısı oldu bilgisayar kendini resetledi
+++++
ayrıca furmark programında 1080p de çalıştırınca resetledi bilgisayar kendini daha sonra 720 de denedim sorun cıkmadı tekrar 1080de denedim yine sorun cıkmadı
sanırım sorun tescillendi 3d testinde patlıyorum 1920.1080 de occt de yaklasık 2-2.5 dakika sonra kapandı
geri dönüş sağlamadınız hocam var mı yardımcı olacak güç kaynağı , ekran kartı , belki elektrik bunlardan şüpheleniyorum

Dosya Ekleri

• 33.png
    33.png
    184,8 KB · Görüntüleme: 36
Son düzenleme:
Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı