Bilgisayar oyunu açınca kendini resetliyor

deatchesteR

Centipat
Daha fazla  
Merhaba bir sorunum var bilgisi olan yardımcı olur ise sevinirim.

Konu: Bilgisayarımda sürekli Valorant oyununu oynuyorum hiçbir sorun olmadan sürekli çalışıyor ve ısınma vs gibi sorunlarda olmuyor. Ama Valorant dışında herhangi bir oyun ne olursa olsun CS:GO, FIFA vs oyunu açtığım gibi veya 1-2 dakika içerisinde bilgisayar kendini resetliyor. Bir de 100 MB'lık 2D boyutlu bir oyunu açmayı denedim 2 boyutlu zayıf bir oyunda bile bilgisayarım kendini resetliyor sorunun ne olduğunu anlamış değilim daha önce yaşayan vs varsa yardımcı olursa sevinirim.

Son düzenleyen: Moderatör:

Konu: Bilgisayarımda sürekli Valorant oyununu oynuyorum hiçbir sorun olmadan sürekli çalışıyor ve ısınma vs gibi sorunlarda olmuyor. Ama Valorant dışında herhangi bir oyun ne olursa olsun CS:GO, FIFA vs oyunu açtığım gibi veya 1-2 dakika içerisinde bilgisayar kendini resetliyor. Bir de 100 MB'lık 2D boyutlu bir oyunu açmayı denedim 2 boyutlu zayıf bir oyunda bile bilgisayarım kendini resetliyor sorunun ne olduğunu anlamış değilim daha önce yaşayan vs varsa yardımcı olursa sevinirim.

Muhtemelen güç kaynağı arızalı ya da yetersiz ama arkadaşın dediği gibi güç testi yapın OCCT tavsiyemdir.

Sıfırlanıyor mu yoksa kendini yeniden mi başlatıyor.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı