Bilgisayar oyunu oynayarak para kazanmak

Seytan67

Femtopat
Katılım
7 Mart 2021
Mesajlar
4
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
Ek gelir olarak bilgisayarda oyun oynayarak para kazanmak istiyorum, günlük 20 lira getirse olur. yardımcı olabilecek var mı?
 
Metin2 üzerinden aylık 1000-1500TL kazanıyorum. Daha doğrusu birkaç hafta önce bütün çarlarımı satana kadar kazanıyordum. Metin2'de Meley dönenler aylık 6000TL civarı bir para kazanıyor ancak Meley'lik çar dizmek baya bir para yiyor.
 
Bu oyun oynamaya girmiyor. Muhtemelen sunucu yönetiyorsunuz. Bir sürü teknik işi var. Metin 2'de sunucular için hangi scripting dili kullanılıyor bilmiyorum ama o kadar para kazandıran sunucuya sağlam bir geliştirici lazımdır. Eğer siz anlamıyorsanız ona da para verdiğinizi düşünüyorum. Hosting, reklam vb. masrafları saymıyorum. Konu sahibi kişi oyun oynayarak kazanmak istediğini söylüyor.

Kızgın ve üzgün emojisi atanlar, Metin 2 hakkında bir bilgim yok. Sunucu açıp oyun içi bir şeyler satmak haricinde nasıl para kazanabilir, bilmiyorum.
Sunucu vesaire yönetmiyorum. Sunucu yönetenler haftalık 25000TL ödüllü turnuvaları yönetiyorlar.
Sunucu açmak basit ancak reklamına 3 apartman parası istiyor zaten. Günümüzde uzun ömürlü PvP'ler bile 2 aydan fazla dayanmıyor.


Oyunda farm yaparak kasıyorum bu parayı.
 

Geri
Yukarı