Bilgisayar Parçaları Hakkında Bilgilenmek

Nixrum

Hectopat
Daha fazla  
Ben dijital oyun oynayan biriydim ve bilgisayara merak sardım. Bu yüzden ilk önce bilgisayarın parçaları hakkında bilgi sahibi olmam gerektiğini düşündüm. Bana bunun için kaynak önerir misiniz ? Bilgisayar yapısını öğrenmek istiyorum.

Son düzenleyen: Moderatör:
Technopat YouTube kanalı, Kafa Ayarı video serisini izlesen yeter. Yetmezse; eskiden yeniye doğru, sistem toplama rehberleri, bileşen incelemeleri...vb videoları izle. İncelemekten fazlası var, her şeyden bahsediliyor.

En başta yapacağın parçaları tanımak sonra o parçaların hangileri birbiriyle uyumlu onu öğrenmektir. Ondan sonra sistem toplama videolarını izledikçe merakın artar, eski mimarileri inceler ve 3 ay içerisinde burada sistem öneren kişilerden biri olur çıkarsın. Şu var asıl mesele bildiklerini doğru uygulamaktadır. O yüzden sistem alacaksan iyice bilgilenip sistemi kendin kurmalısın.

Son düzenleme:
Uyarı! Bu konu 9 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı