M matmakif Megapat Zamanın Tanığı Katılım 28 Ağustos 2016 Mesajlar 2.331 Çözümler 40 Yer Kayseri 1 Nisan 2025 #1 Merhaba. MacBook'a geçtiğim için kasamı satıyorum. Intel Core i3-10100 (tray): Sahibinden Gigabyte B560M H anakart (KF): Sahibinden Kingston HyperX Predator 16 GB (2x8) 3200MHz DDR4 (kfg): Sahibinden ASUS Prime AP201 full mesh microATX kasa (kfg): Sahibinden FSP Hydro K 600W güç kaynağı (KF): Sahibinden Be Quiet! Pure Rock 2 işlemci soğutucu (k): Sahibinden 4 pin fan çoklayıcı (2 adet): Sahibinden Fenvi T919 Wi-Fi kartı: Sahibinden Aksesuarlar: TP-Link TL-WN823N 300 Mbps kablosuz ağ adaptörü (KF) (Hız konusunda pek beklentiniz olmasın ama SoftAP desteği var): Sahibinden Ugreen USB Bluetooth 4.0 adaptör (F): Sahibinden Önceliğim Kayseri içi elden satıştır, isterseniz havale/EFT sonrası kargolayabilirim ama Param Güvende ile satış yapmıyorum. Diğer ilanlarım: Sahibinden Son düzenleme: 28 Nisan 2025
Merhaba. MacBook'a geçtiğim için kasamı satıyorum. Intel Core i3-10100 (tray): Sahibinden Gigabyte B560M H anakart (KF): Sahibinden Kingston HyperX Predator 16 GB (2x8) 3200MHz DDR4 (kfg): Sahibinden ASUS Prime AP201 full mesh microATX kasa (kfg): Sahibinden FSP Hydro K 600W güç kaynağı (KF): Sahibinden Be Quiet! Pure Rock 2 işlemci soğutucu (k): Sahibinden 4 pin fan çoklayıcı (2 adet): Sahibinden Fenvi T919 Wi-Fi kartı: Sahibinden Aksesuarlar: TP-Link TL-WN823N 300 Mbps kablosuz ağ adaptörü (KF) (Hız konusunda pek beklentiniz olmasın ama SoftAP desteği var): Sahibinden Ugreen USB Bluetooth 4.0 adaptör (F): Sahibinden Önceliğim Kayseri içi elden satıştır, isterseniz havale/EFT sonrası kargolayabilirim ama Param Güvende ile satış yapmıyorum. Diğer ilanlarım: Sahibinden