- Makaleler
- 2
HP model bilgisayarım açma tuşuna bastıktan 3 saniye sonra pop diye bir sesle kapanıyor. RAM'ler kirlenmiş olabilir mi? Bilgisayarı 6 yıldır temizlememişler (abim kullanıyordu).
Bilgisayarın vidaları çok küçük olduğundan tamirciye götürmeyi düşünüyorum. Temizleyecem diye anakartı yakmayayım.Sadece RAM'ler kirlenmemiştir. Fanları, hava kanallarını temizleyin ve bir de termal macun yenileyiniz.
Bilgisayarın vidaları çok küçük olduğundan tamirciye götürmeyi düşünüyorum. Temizleyeceğim diye anakartı yakmayayım.
Evet öyle fakat size önerim mahalle bilgisayarcılarına güvenmeyin iyi araştırıp öyle bulmanız ☺
i5'i çalıp yerine atom falan koyarlar
.
Götürdüm tozunu toprağını aldırdım macununu sürdürdüm pc tamam oldu 1 ay kullandık. Ama şimdi yine aynı sorunu yaşıyorum ! Tek fark şarja takınca şarj yeri beyaz yanması gerekirken Kırmızı yanıyor ! OfKesinlikle olabilir geçmiş tecrübelerime dayanarak söylüyorum o dayılardan uzak dur!şaka maka gerçekten bilgiye ve öğrenmeye kapanmış insanlar dikkat etmeni tavsiye ederim.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.